ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Οι κύκλοι του Alpha, διαψεύδουν το τηλεφώνημα του Ανδρέα προς την Ρούλα !

Απο την ημέρα που έγινε γνωστό πως όντως ο “Μεγάλος Αδελφός” επιστρέφει δριμύτερος στους δέκτες μας ,πολλά είναι τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά και με την προετοιμασία του, όπως επίσης φυσικά και με το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του !

Ναι, το “Big Brother” επιστρέφει ξανά στον τόπο του τηλε-εγκλήματος μέσα απο τον Alpha και ήδη έχει ανάψει φωτιές ! Το πρώτο σενάριο φυσικά που βγήκε στον αέρα ,ήταν το σενάριο που ήθελε τους υπευθύνους της Κάντζας , να σκέφτονται να αναθέσουν την παρουσίαση του ριάλιτι , στον …εξπέρ του είδους Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ενα σενάριο το οποίο έπαιξε με τρέλα τις προηγούμενες μέρες, χωρίς ,όμως, να επιβεβαιώνεται απο πουθενά. Τώρα , λοιπόν, μερικές μέρες μετά, άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση μετά απο σχετικό δημοσίευμα ,πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο ίδιος, φρόντισε να τηλεφωνήσει στην Ρούλα Κορομηλά και να ζητήσει την βοήθειά της.

Ναι , υποτίθεται πως ο Ανδρέας πάνω στην απόγνωσή του που βρίσκεται τηλεοπτικά εκτός , κάποιοι ισχυρίζονται πως πήρε τηλέφωνο την Ρούλα και της ζήτησε ούτε λίγο-ούτε πολύ να τον …προτιμήσουν όσο αφορά στην παρουσίαση του “Big Brother”.

Μία είδηση , την οποία ,όμως, οι κύκλοι του Alpha διαψεύδουν κατηγορηματικά για την ώρα. Συγκεκριμένα μας είπαν πως πρόκειται “για τηλεφώνημα επιστημονικής φαντασίας” …

Και η αλήθεια είναι πως ο Ανδρέας όσο δύσκολα κι αν τα έχει περάσει κατά καιρούς , ποτέ δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο για να …αυτοπροταθεί σε κανένα κανάλι και για καμία παραγωγή… Οπότε γιατί να το κάνει τώρα; Είναι κάτι εντελώς ξένο με την δική του κοσμο-θεωρία.

Απο την άλλη βέβαια, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα το “Big Brother” να επιστρέψει έχοντας τον Ανδρέα στο τιμόνι του ,αφού σε κάτι τέτοια ο γνωστός παρουσιαστής είναι …μανούλα ! Είναι …καθηγητής ,πως το λένε ;

Τι να σας πω ,όμως, κι εγώ παραπάνω ; Λέγε, λέγε ,λέγε ίσως βάλουμε την ιδέα στους ανθρώπους της Κάντζας … Καμιά φορά τύφλα να ΄χει η …Ντελόνγκι !

Read More

And More