Αποκλειστικό : Οτι έγινε στην σημερινή οντισιόν της Φαίης και του Γιώργου ! Ποιοί τους… επισκέφθηκαν;

Οντισιόν ήταν και πέρασε… Οπως σας είχαμε γράψει από νωρίς το πρωί, σήμερα θα λάμβανε χώρα στα στούντιο του “Πρωινού Mou” στην Παλλήνη, η δεύτερη οντισιόν που αποφάσισε να διοργανώσει το Mega, προκειμένου να βρεθούν τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν φέτος τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά.

Ετσι, το πρωινό δίδυμο του Mega, μαζί με την σιδηρά κυρία του καναλιού την Ελενα Κατραβά, βρέθηκαν στο πλατό γύρω στις 11.00 το πρωί και αμέσως μετά άρχισαν να βλέπουν προσεκτικά όλους όσους περνούσαν από μπροστά τους. Ολοι όσοι συμμετείχαν και στην σημερινή οντισιόν, είναι μάλλον περιττό να σας πω, πως αναζητούν μετά μανίας, μία θέση κάτω από τον καυτό ήλιο του Μεγάλου Καναλιού.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, στην σημερινή οντισιόν συμμετείχαν πάνω από 25 άτομα, ενώ σε σχέση με την οντισιόν της Δευτέρας, υπήρξε και μία σημαντική διαφοροποίηση. Σήμερα την Φαίη και τον Γιώργο τους επισκέφθηκαν και ορισμένοι άνδρες, παρά το γεγονός ότι η αρχική πρόθεση του καναλιού, ήταν να προχωρήσει στην επιλογή γυναικείου προσώπου.

Οσο για το ποια ήταν τα πιο γνωστά πρόσωπα που παρέλασαν μπροστά από την Φαίη και τον Γιώργο ; Οι Βάσω Κολλιδά, Μαρία Λουίζα Βούρου, Ελένη Τσολάκη, Εστέλ, Μαίρη Ρετσίνα, αλλά και Αλέξανδρος Μωρέλλας και Αρης Καβατζίκης !

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τώρα, αναμένεται να υπάρξει ένα πριβέ-μίτινγκ ανάμεσα στην Φαίη, τον Γιώργο και την Ελενα Κατραβά, προκειμένου να αποφασιστεί για το ποιοι απ ΄όλους αυτούς, ήταν εκείνοι που κατάφεραν να κλέψουν τις πιο θετικές εντυπώσεις.

Οι επικρατέστεροι θα κληθούν από Δευτέρα να περάσουν για νέο δοκιμαστικό, όπου εκεί θα κριθεί και οριστικά το ποιος θα καθήσει τελικά αυτό τον χειμώνα δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη !

Read More

And More