ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Ποια ελληνική εκπομπή υποδέχεται τον λαμπερό Χιου Τζάκμαν ;

Αναμφισβήτητα είναι μία εκπομπή που έχει κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας και από εκείνη ακριβώς την στιγμή και μετά, την έχουμε περάσει όλοι από… σαράντα κύματα. Αναμφισβήτητα είναι μία εκπομπή που παλεύει σκληρά για να σταθεί στα πόδια της και παίζει για την ώρα το… κεφάλι της κορώνα – γράμματα, στην γκιλοτίνα της AGB !

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη αυτή εκπομπή, κατάφερε να είναι η τυχερή εκπομπή που την Παρασκευή θα φιλοξενήσει, τον λαμπερό Χιου Τζάκμαν. Ναι, το αστέρι του Χόλιγουντ τη τελευταία μέρα της εβδομάδας θα δώσει το παρών στην ελληνική τηλεόραση.

Οσο για το ποια είναι η παρουσιάστρια εκείνη που θα δει περήφανη την εκπομπή της να φιλοξενεί αποκλειστικές δηλώσεις του διάσημου ηθοποιού ; Κρατηθείτε, τάρα τα τααααα, τάρα τα ταααα, η Ευγενία Μανωλίδου ! Με άλλα λόγια ; Ο Χιου Τζάκμαν σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “T-Life” και η Ευγενία, έχουν δώσει ραντεβού την Παρασκευή το απόγευμα στο “Dancing with the stars daily”, για να συζητήσουν για τι άλλο; Μα φυσικά για τον χορό ! Βλέπετε, με αφορμή την διαφημιστική καμπάνια τσαγιού στην οποία πρωταγωνιστεί, το έχει ρίξει εσχάτως κι εκείνος με τρέλα στο χορό !

Μάλιστα, στο πλατό μαζί με την παρουσιάστρια, θα βρίσκεται και ο… ειδικός αυτού του τύπου των συνεντεύξεων Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος έχει μιλήσει στο παρελθόν και με τον Χιου Τζάκμαν και έτσι θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες για ΄κείνον.

Αν ,λοιπόν, είστε φαν του Χιου, συντονιστείτε την Παρασκευή το απόγευμα στο “Dancing Daily” !

Read More

And More