Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο τίτλος, αλλά και το πρόσωπο έκπληξη που εντάσσεται στην νέα εκπομπή μαγειρικής του Γ. Λουκάκου;

Αποκλειστικό: Ποιος είναι ο τίτλος, αλλά και το πρόσωπο έκπληξη που εντάσσεται στην νέα εκπομπή μαγειρικής του Γ. Λουκάκου; | tlife.gr

Το ψήσιμο έχει αρχίσει εδώ και καιρό και τώρα; Τώρα περιμένουμε απλώς η νέα τηλε-σπεσιαλιτέ μας να πάρει… χρώμα για να μπορέσει να μας σερβιριστεί όσο πιο λαχταριστή γίνεται! Ο λόγος; Ο λόγος τόση ώρα για την φρέσκια εκπομπή του Γιάννη Λουκάκου, η οποία μαγειρεύεται αυτή την εποχή στο Μεγάλο Κανάλι.

Ναι, απ ΄ότι όλα δείχνουν η ολοκαίνουργια εκπομπή μαγειρικής του Mega είναι σχεδόν έτοιμη και μέχρι τα τέλη του Μάρτη αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην μικρή μας οθόνη. Σύμφωνα με το κόνσεπτ της εκπομπής, ο γνωστός chef βάζει στόχο να μας αποδείξει πως… μάγειρας δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι, μιας και θα τον δούμε να αναλαμβάνει δράση για τα μάτια μας και μόνο και να μας αποδεικνύει πως ακόμα και οι πιο δύσκολες συνταγές με την σωστή καθοδήγηση μπορούν να βγουν σωστά κι ας μην φοράμε όλοι τον σκούφο του chef !

Για του λόγου το αληθές μάλιστα, θα υπάρχει δίπλα του και μία ομάδα ερασιτεχνών που θα μας αποδείξουν πως αν προσπαθήσουν μπορεί να πάρουν και… άριστα 10 για τις κουζινο-επιδόσεις τους. Η ομάδα αυτή δε αποτελείται από διάφορα γνωστά ονόματα της εγχώριας σόου – μπιζ: Μιλάμε για τους Π. Λαγούτη, Τ. Πρωτόπαππα, Κλ. Μάτολα, Δ. Σαλτού, και αποκλειστικά σας αποκαλύπτουμε πως την παρέα έρχεται να συμπληρώσει η Αγγελική Δαλιάννη. Η Αγγελική μετά την «Μαρία, την άσχημη», φαίνεται πως έφτασε και πάλι το πλήρωμα του τηλεοπτικού χρόνου για να επιστρέψει στις επάλξεις των πλατό και του Mega.

Επίσης είναι σημαντικό να σας αποκαλύψουμε και τον τίτλο της εκπομπής ο οποίος δεν είναι άλλος από τον ομολογουμένως εμπνευσμένο και έξυπνο τίτλο, «Dr. Cook» !

READ more