ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Σας αποκαλύπτουμε τους … “Κηπουρούς” του Mega !

Ο … “επίμονος κηπουρός” έρχεται στο Mega ! Οχι το κανάλι της Μεσογείων δεν θα μεταδώσει του χρόνου την γνωστή, κινηματογραφική επιτυχία, αλλά μάλλον …εμπνεύστηκε απο αυτήν κι έτσι φέρνει στα σπίτια μας τους … “Κηπουρούς” !

Πρόκειται ουσιαστικά για εκπομπή η οποία είναι μία έκδοση του ριάλιτι “Extreme make over” , μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχουμε να κάνουμε με την μεταμόρφωση ανθρώπων ή σπιτιών ,αλλά με την ολική μεταμόρφωση κήπων ! Η ομάδα της εκπομπής θα επισκέπτεται τους ενδιαφερόμενους που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα αναλαμβάνουν να φτιάχνουν είτε τον κήπο τους, είτε την βεράντα τους, είτε την ταράτσα τους ,είτε τέλος πάντων οποιοδήποτε άλλο υπαίθριο χώρο διαθέτουν.

Μάλιστα, η εκπομπή θα έχει και …χρηστικό χαρακτήρα. Με άλλα λόγια; Οι “Κηπουροί” θα δίνουν συμβουλές στους τηλεθεατές για το πως μπορούν να έχουν έναν υπέροχο κήπο και ποιος είναι ο σωστός τρόπος φροντίδας των φυτών.

Οσο για το ποιοι είναι οι τυχεροί “Κηπουροί” του Mega ; OιΣωτήρης Βρετός, Γιάννης Παναγιωτόπουλος και Μάκης Τσόκας. Τρεις κηπουροί που τους γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον χειμώνα που μας πέρασε, μέσα από τον “Ομορφο Κόσμο” .

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εκπομπή με την συγκεκριμένη σύνθεση είχε ανακοινωθεί πέρσι πως θα βγει στον αέρα απο τον Alpha αλλά το κανάλι της Κάντζας , δεν προχώρησε ποτέ τελικά στην παραγωγή και στην μετάδοση των “Κηπουρών” !

Read More