Φωτογραφίες TLIFE

Αποκλειστικό: Στα δικαστήρια το γνωστό μοντέλο μετά το άγριο επεισόδιο με τον Dj στη Γλυφάδα

Στα δικαστήρια βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 6/2 το γνωστό μοντέλο που υπέβαλε μήνυση σε βάρος του πρώην συντρόφου της και γνωστού Dj για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr και, όπως ανέφερε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο γνωστός Dj τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε μέσα σε νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα στην πρώην σύντροφό του, η οποία είναι πετυχημένο μοντέλο με διεθνείς συνεργασίες.

Ο Dj και το γνωστό μοντέλο υπήρξαν ζευγάρι επί επτά χρόνια, ωστόσο η σχέση τους τελείωσε πριν από λίγο καιρό με τη νεαρή κοπέλα να έχει προχωρήσει στη ζωή της. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μοντέλο διασκέδαζε με τον νυν σύντροφό της σε γνωστό κλαμπ όταν ο dj τους πλησίασε και άρχισε να τη χτυπά. Στη συνέχεια εκείνη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και υπέβαλλε σήμερα μήνυση σε βάρος του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και σήμερα, τόσο ο γνωστός dj όσο και το μοντέλο εμφανίστηκαν ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να δώσουν τις καταθέσεις τους.

Το TLIFE ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη του μοντέλου στα δικαστήρια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η νεαρή καλλονή δεν ήθελε να δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μπροστά στον φωτογραφικό φακό ενώ δίπλα της βρισκόταν ο νυν σύντροφός της ο οποίος τη συνόδευσε στην Ευελπίδων.

 
 
 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More