ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στιγμιότυπα από το πρώτο επεισόδιο του “Next Top Model” !

Ε, ναι ,λοιπόν, η μεγάλη στιγμή έφτασε και αύριο το βράδυ κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας μέσα από τον ΑΝΤ1 το “Next Top Model 2” !

Ναι, αύριο το βράδυ θα δείτε να παρελαύνουν στους δέκτες σας δεκάδες ωραία κορίτσια τα οποία κι αυτά, όπως και χιλιάδες άλλα, θα κυνηγήσουν το όνειρο της μόδας, της πασαρέλας, των φωτογραφίσεων, της μεγάλης καριέρας… Ενα όνειρο που τις περισσότερες φορές βέβαια, αποδεικνείεται…απατηλό.

Και για του λόγου το αληθές ; Πάνω από 6.000 κορίτσια δήλωσαν φέτος συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, όμως μόνο 20 από αυτές κέρδισαν μια θέση στο «Next Top Model», μετά τη διαδικασία επιλογής του Boot Camp, που φέτος πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου Santa Marina στη Μύκονο επί τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Η Βίκυ Καγιά υποδέχθηκε 35 πανέμορφες υποψήφιες «Next Top Models» και τις… παρέδωσε στους έμπειρους και αυστηρούς κριτές, την Τζένη Μπαλατσινού, τον Χριστόφορο Κοτέντο και τον Χάρη Χριστόπουλο, για να τις αξιολογήσουν και να επιλέξουν τις καλύτερες. Στην πρεμιέρα του «Next Top Model» θα παρακολουθήσουμε τα καλύτερα στιγμιότυπα από αυτή τη διαδικασία.

Αμέσως μετά το Boot Camp, τα 20 κορίτσια που επιλέχθηκαν, οδηγήθηκαν στο σπίτι όπου θα συγκατοικήσουν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο σόου.

Με αφορμή ,λοιπόν, την αυριανή πρεμιέρα, σας παρουσιάζουμε εδώ στο “T-Life” αποκλειστικά στιγμιότυπα από το αυριανό πρώτο επεισόδιο, μέσα απο μία σειρά φωτογραφιών που έφτασε στα χέρια μας και μας δείχνει τα κορίτσια τόσο στην Μύκονο, όσο και αργά το βράδυ στον Πειραιά, όπου κατέφθασαν μετά το Boot Camp ,αλλά και την στιγμή που η Βίκυ Καγιά τους ανακοινώνει έξω από το “σπίτι” του σόου, το ποιες τελικά μπαίνουν στους παιχνίδι ! Το ποιες τελικά κατάφεραν να είναι οι 20 …εκλεκτές !

Read More

And More