Αποκλειστικό : Στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης!

Αποκλειστικό : Στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης! | tlife.gr

Μετά από δέκα και και πλέον χρόνια συνεχούς συνεργασίας με το Mega, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φαίνεται πως αποφάσισε πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Μετά από δέκα και πλέον χρόνια στο Mega, ο γνωστός παρουσιαστής αποφάσισε πως κάπου εδώ πρέπει να μπει μία τελεία.

Ετσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα; Υστερα από το επίμονη πολιορκία του γενικού διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιου, υπέκυψε, είπε το «ναι» και δέχτηκε η νέα τηλεοπτική χρονιά να τον βρει μόνιμο κάτοικο πια στο Μαρούσι.

Με άλλα λόγια οι διαπραγματεύσεις του Γρηγόρη με τον ΑΝΤ1 καροποφόρησαν και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, αναμένεται να έχει φτάσει στα χέρια μας και η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, εννοείται πως μιλάμε για συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας, όπως επίσης και για ένα συμβόλαιο το οποίο θα έχει πιθανότητα την χρονική ισχύ του 2 + 1 έτη.

Σε σχέση τώρα με την φημολογία που έχει ξεσπάσει και θέλει τον Γρηγόρη να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice», του νέου, μουσικού τάλεντ σόου που απέκτησε για την νέα χρονιά ο ΑΝΤ1, αυτή είναι μία φήμη που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, μιας και όπως μας είπε χαρακτηριστικά στέλεχος του καναλιού, αυτή την στιγμή προέχει το να κλείσει κι επίσημα η συνεργασία και να πέσουν οι υπογραφές.

«Δεν ισχύει ότι ο Γρηγόρης έρχεται στον ΑΝΤ1 για το «The Voice». Αυτό που ισχύει είναι ότι έρχεται γενικότερα ο Γρηγόρης στον ΑΝΤ1. Είναι ένα πρόσωπο που θέλαμε πολύ, που πιστεύουμε πολύ και αυτό που προέχει για εμάς είναι πρώτα το να ολοκληρώσουμε τις συζητήσεις μας, με την έννοια να πέσουν τυπικά και οι υπογραφές. Στην συνέχεια έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να αποφασίσουμε και να σχεδιάσουμε το τι ακριβώς θα κάνουμε από το Φθινόπωρο και μετά και το ποιο θα είναι το πρότζεκτ εκείνο με το οποίο θα εγκαινιάσουμε την συνεργασία μας».

READ more