Αποκλειστικό: Θύμα διάρρηξης η Σόφη Πασχάλη “Τρομοκρατηθήκαμε, αλλά η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες” περιγράφει στο TLIFE!

Ώρες αγωνίας έζησε προχθές το απόγευμα η Σόφη Πασχάλη με τους γονείς της. H γυμνάστρια έπεσε θύμα διάρρηξης στο πατρικό της σπίτι στη Γλυφάδα! Όπως περιγράφει στο Τlife η γνωστή γυμνάστρια ήταν επτά η ώρα το απόγευμα όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο πατρικό της,  που βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας και το διέρρηξαν.

Μιλώντας στο Tlife η Σόφη Πασχάλη δήλωσε για το συμβάν:

“Τρομοκρατηθήκαμε από την όλη κατάσταση, από αυτό που έγινε, ευτυχώς οι γονείς μου, δεν ήταν μέσα.
Μπορεί να τους είχαν παρακολουθήσει γιατί αυτό συνέβη, λίγα λεπτά αφού βγήκαν έξω από το σπίτι, οι δικοί μου. Τα φώτα ήταν ανοιχτά, να φανταστείτε και αυτοί εισέβαλαν στο σπίτι” λέει στο Tlife η γνωστή γυμνάστρια.

“Οι διαρρήκτες σκαρφάλωσαν, ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο που βρίσκεται το πατρικό μου και σπάσανε το τζάμι, μπήκανε μέσα, πήραν κάποια πράγματα, κοσμήματα κυρίως” δηλώνει στο Tlife η Σόφη Πασχάλη
Μέσα στην ατυχία τους, όπως λέει, η γοητευτική γυμνάστρια οι γονείς της ήταν πολύ τυχεροί γιατί η Αστυνομία έφτασε άμεσα και συνέλαβε τους διαρρήκτες.


“Αλλά ήμασταν παρά πολύ τυχεροί γιατί ήταν επτά η ώρα το απόγευμα και τους είδανε οι γείτονες και φώναξαν αμέσως την αστυνομία. Ευτυχώς η Αστυνομία έφτασε παρά πολύ γρήγορα και τους έπιασαν την ώρα που έβγαιναν έξω από το σπίτι, οι οποίοι είχαν διαρρήξει και άλλα σπίτια γιατί βρήκαν πάνω τους πολλά αντικείμενα, από άλλα σπίτια που είχαν κλέψει”.


Η Σόφη Πασχάλη μιλώντας στο site μας ξεσπά για το δυσάρεστο περιστατικό και για τους διαρρήκτες που έχουν αποθρασυνθεί, όπως λέει και εισβάλλουν στα σπίτια των ανθρώπων σπέρνοντας τον τρόμο και τον πανικό.

“Η διάρρηξη έγινε στο κέντρο της Γλυφάδας, μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση που επτά, η ώρα, το απόγευμα στο κέντρο της Γλυφάδας με τον κόσμο να βγαίνει να περπατά έξω και τολμά ο διαρρήκτης να κάνει κάτι τέτοιο, φανταστείτε που έχουμε φτάσει. Ευτυχώς αμέσως έγινε η σύλληψη των δραστών. Η Αστυνομία ήταν γρήγορη και αποτελεσματική. Ήταν πραγματικά άμεση η βοήθειά τους”είπε η Σόφη Πασχάλη.

“Οι γονείς μου τώρα θα πάρουν μέτρα προστασίας για να ασφαλίσουν το σπίτι, με σιδεριές, βλέποντας την κατάσταση, γενικά, να έχει ξεφύγει”συμπλήρωσε η γνωστή γυμνάστρια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164