Αποκλειστικό: Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση για την 19χρονη που κατηγορεί για βιασμό τον γνωστό ράπερ Rack

Για βιασμό κατηγορεί τον 24χρονο ράπερ Rack και έναν ακόμη φίλο του μια 19χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/4, στο Ρέθυμνο, μετά από live του Rack. Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και κατηγορεί πως ο ράπερ μαζί με τον φίλο της, της  προσέφεραν κάνναβη και στην συνέχεια την οδήγησαν σε ξενοδοχείο όπου τη βίασαν.

Αμέσως διατάχθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη για την κοπέλα κατά την οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE δεν προκύπτουν ευρήματα που να συνηγορούν για βιασμό. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες η συγκεκριμένη κοπέλα έχει και στο παρελθόν καταγγείλει άλλο ράπερ για βιασμό που όμως δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Αναλυτικά η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει: 

«Κατά την εξωτερική επισκόπηση του σώματος διακρίνονται: Εφελκιδοποιημένη εκδορά στο αριστερό γόνατο, ηλικίας άνω του 3ημέρου. Εκχύμωση μικρών διαστάσεων στον δεξιό μαστό με εικόνα δηλωτικής πρόκλησής της από ρούφηγμα του δέρματος (πιπιλιά) με χροιά τέτοια, που προσδιορίζει τον χρόνο πρόκλησής προ διημέρου περίπου.

Δε διακρίνονται άλλου είδους πρόσφατες κακώσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος και ειδικότερα δε διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες των βραχιόνων (ίχνη καθήλωσης), δεν διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες του άνω τριτημορίου των μηρών (βίαιη απαγωγή των κάτω άκρων).

Δεν διακρίνονται κακώσεις στην περιοχή του τραχήλου, ούτε στη περιοχή του στόματος και του βλεννογόνου της στοματικής κοιλότητας. Κατά την γυναικολογική εξέταση δε διακρίνονται κακώσεις στην περιγεννητική περιοχή. Η είσοδος του κόλπου δεν εμφανίζει κακώσεις.

Τα μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου καθώς και η περιοχή πέριξ αυτού δεν εμφανίζουν κακώσεις. Ο πρωκτικός δακτύλιος δεν εμφανίζει κακώσεις ενώ ο τόνος του σφιγκτήρα αυτού ελέγχεται φυσιολογικός. 

Συμπέρασμα: Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δε μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».

 

 

Ετικέτες

Read More

And More