ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Τι απαντά ο Χρήστος Φερεντίνος στις φήμες που κυκλοφόρησαν σήμερα και θέλουν την Νάντια Μπουλέ… αντ ΄αυτού στο “Ταλέντο” !

Οι… φήμες – φούμαρα μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά προς την δόξα τραβούν, αφήστε που δεν τις σκιάζουν και οι γιορτές !

Ετσι, τα Χριστούγεννα, Χριστούγεννα και οι τηλε-κουλαμάρες, τηλε-κουλαμάρες ! Θα μου πείτε, μα εννοείται αυτές τις ημέρες που το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πέφτει σε μία… λήθη να την πω; Ναι, θα την πω λήθη, γιατί όχι ; Να ακούγονται ειδήσεις ότι να ΄ναι !

Μία είδηση ,λοιπόν, ότι να ΄ναι, ήταν και η σημερινή είδηση που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Χρήστο Φερεντίνο να μην βρίσκεται από Μάρτη στην παρουσίαση του νέου κύκλου του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Ναι, μία είδηση σύμφωνα με την οποία, ο Χρήστος παρουσιάζεται σαν να είπε το “όχι” στον ΑΝΤ1, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και λόγω φυσικά των γυρισμάτων του “Deal”.

Και μάλιστα; Η είδηση δεν ήθελε μόνο τον Χρήστο εκτός “Ταλέντου” αλλά παρουσίαζε σαν πιθανή αντικαταστάτριά του και την Νάντια Μπουλέ ! Τι δήλωσε αποκλειστικά ο ίδιος στο “T-Life” ;

“Δεν έχω ιδέα Νάνσυ για όλα αυτά που μου λες… Απ ΄όσο ξέρω, θα βρίσκομαι κανονικά στην παρουσίαση του “Ταλέντου”, είναι κάτι που θέλω να κάνω πολύ ,γιατί περνάω και πολύ ωραία και αυτό είναι όλο”.

– Δεν τέθηκε δηλαδή ποτέ θέμα απο πλευράς σου να μην είσαι στην νέα έκδοση του “Ταλέντου” ,λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και λόγω “Deal” ;
– Οχι, βέβαια… Σου επαναλαμβάνω, πως απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, πάμε κανονικά για το νέο “Ταλέντο”.

Οσο για το τι μου είπαν οι Αντεννικοί ;
“Ολα αυτά όχι απλώς δεν ισχύουν, αλλά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας… Είναι αστεία να λέγονται. Το “Ταλέντο” ετοιμάζεται και εννοείται πως ο Χρήστος Φερεντίνος είναι ο παρουσιαστής του”…

Read More

And More