Αποκλειστικό: Τι κάνει η Καλομοίρα λίγες μέρες πριν το γάμο;

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται η λαμπερή Καλομοίρα καθώς έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι το γάμο της με τον αγαπημένο της Γιώργο Μουσάλη και εκείνη ετοιμάζει τον κήπο του σπιτιού της για να υποδεχτεί τους καλεσμένους.

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως βρίσκεται η πανέμορφη Καλομοίρα, η οποία λίγες βδομάδες πριν το γάμο προσπαθεί να τακτοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες… Έτσι, πήρε τα σύνεργά της και με τις οδηγίες της μαμάς της, ξεκίνησε να περιποιείται και να αλλάζει τον κήπο της. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η Καλομοίρα και η οικογένειά της αγαπούν τις παραδόσεις και όπως είναι φυσικό, θα υποδεχτούν στο σπίτι τους πολλούς από τους καλεσμένους που θα πάνε να ευχηθούν “η ώρα η καλή” στο ζευγάρι.

Ενθουσιασμένη, λοιπόν, από το “gardening”, όπως το αποκαλεί και η ίδια, η Καλομοίρα βρέθηκε στον κήπο του σπιτιού της και ξεκίνησε να τον φροντίζει για να είναι άψογος τις ημέρες του γάμου. Η γνωστή τραγουδίστρια, βέβαια έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα λουλούδια και τα φυτά και θέλει ο κήπος της να μοσχοβολάει.

Η νεαρή τραγουδίστρια που ονειρεύεται από παιδί το γάμο της, θέλει να τα προλάβει όλα και κάνει ένα ξεχωριστό γάμο με τον “πρίγκιπά” της, σε μια ρομαντική τελετή στην Αμερική. Ο γάμος, μάλιστα, θα έχει κάτι από τα παιδικά όνειρά της, αφού η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί σε ένα κάστρο!

Η Καλομοίρα και ο Γιώργος θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, στο Λόνγκ Άιλαντ, την εκκλησία στην οποία είχε βαπτιστεί η νεαρή τραγουδίστρια. Mετά το μυστήριο θα ακολουθήσει λαμπερή δεξίωση στο “Sand Castle”. Ο κουμπάρος του ζευγαριού θα είναι ο φίλος τους, Γιώργος Ιανός.

Read More

And More