Αποκλειστικό : Τι… ψήνουν το Mega και ο Ακης;

Πριν… πεινάσουν μαγειρεύουν στο Mega! Ετσι, πριν ακόμα τελειώσει η φετινή χρονιά, οι διοικητικοί του Mega ήδη έχουν ξεκινήσει να μελετούν και να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, την σεζόν του 2013-2014, η οποία για τα κανάλια δεν μοιάζει και τόσο μακρινή, όσο ίσως μοιάζει σε όλους εμάς.

Ετσι, στο κανάλι της Μεσογείων εδώ και ακρετό καιρό αρκετές είναι οι fresh ιδέες που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, όπως επίσης αρκετά είναι και τα πρόσωπα με τα οποία οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν έρθει σε μία πρώτη επαφή και έχουν αρχίσει να κάνουν κάποιες συζητήσεις για του χρόνου.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, ναι και ο Ακης Πετρετζίκης είναι ένα από τα πρόσωπα εκείνα με τα οποία το κανάλι έχει κάνει κάποιες επαφές για του χρόνου. Και αυτό γιατί; Γιατί ο Ακης είναι ένα πρόσωπο το οποίο το Μεγάλο Κανάλι το στηρίζει και το πιστεύει τα μάλλα… Και όχι αδίκως, μιας και καθημερινά όταν μπαίνει στο πλατό του “Πρωινού Mou” και ανάβει το μάτι της κουζίνας, χτυπάνε… κόκκινα και τα μηχανάκια της τηλεθέασης.

Ετσι, απ ΄ότι λέει το ρεπορτάζ, οι Megaλικοί σκέφτονται από Οκτώβρη να αναπτύξουν περισσότερο την παρουσία του Ακη στο “Πρωινό Mou” , – έχοντας φυσικά πάντα δίπλα του την Φαίη με την οποία η τηλεοπτική ιστορία έχει δείξει πως έχουν… μαγειρική χημεία – , έτσι ώστε να υπάρξει μία μαγειρική ενότητα, αρκετά μεγάλης φυσικά διάρκειας μέσα στην εκπομπή για να κάνει παιχνίδι με όπλο τις… κουτάλες του, ακόμα περισσότερο.

Τέλος, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και η ιδέα ο νεαρός chef του χρόνου να δίνει το παρών στο πρόγραμμα του Mega, παρουσιάζοντας την δική του εκπομπή μαγειρικής.

Για να δούμε, για να δούμε…

Read More

And More