Αποκλειστικό : Το ραντεβού του Χρήστου με τον ΑΝΤ1 έγινε. Ολο το παρασκήνιο !

Ιδιαίτερος ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σε σχέση με τον Χρήστο Φερεντίνο και με το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1. Ιδιαίτερος ντόρος έχει γίνει σε σχέση με τον Χρήστο και με το πολυαναμενόμενο ραντεβού που είχε ζητήσει από τους Αντεννικούς, προκειμένου να δουν για το που ακριβώς οδηγείται η συνεργασία τους μετά το τέλος του “Πρωινού ΑΝΤ1”.

Το πολυαναμενόμενο ,λοιπόν, αυτό ραντεβού σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του “TLIFE” έγινε ! Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από δύο περίπου μήνες αναμονής, πέρασε αυτή την εβδομάδα το κατώφλι των εγκαταστάσεων του ΑΝΤ1 στο Μαρούσι.

Πιο συγκεκριμένα; Την Δευτέρα το μεσημέρι ο Χρήστος βρέθηκε στον ΑΝΤ1, μιας και για Δευτέρα μεσημέρι κλήστηκε το ραντεβού του με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του καναλιού Γιάννη Λάτσιο. Ο Γιάννης Λάτσιος υποδέχτηκε τον Χρήστο στο γραφείο του και μαζί είχαν περίπου για μία ώρα μία κουβέντα σε άκρως φιλικό κλίμα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1, γνωστοποίησε στον Χρήστο, πως το κανάλι τον θεωρεί “δικό του παιδί”, μιας και η συνεργασία τους μετράει πια πολλά χρόνια, πολλά χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Παρόλα αυτά, δυστυχώς δεν είχε να του προτείνει τίποτα συγκεκριμένο για φέτος.

Λόγω οικονομικής κρίσης, το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει στο στήσιμο και στην παραγωγή πολύ συγκεκριμένων και μετρημένων στα δάχτυλα του ενός χεριού ψυχαγωγικών προγραμμάτων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αυτή την στιγμή στον τηλεοπτικό ορίζοντα κάποια πρόταση που να αφορά στο Χρήστο και την οποία ο Χρήστος να αποδεχόταν.

Επίσης κατά την διάρκεια της κουβέντας εννοείται πως οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν και στο “Πρωινό ΑΝΤ1” και στην μεγάλη απόφαση του καναλιού να βάλει μία τελεία στην πρωινή, καθημερινή, ψυχαγωγική του ζώνη, ενώ όχι δεν έπεσε στο τραπέζι το θέμα του “Dancing”.

Ολη αυτή η φημολογία της εποχής που κυκλοφορεί και θέλει τους Αντεννικούς να έχουν κάνει πρόταση στον Χρήστο για να χορέψει στο παρκέ, δεν έχει καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα.

Το ραντεβού του Γιάννη Λάτσιου με τον Χρήστο Φερεντίνο ολοκληρώθηκε χωρίς ο πρώτος να μπορέσει να δεσμευτεί για τίποτα συγκεκριμένο, εκτός από το να υποσχεθεί πως θα τα ξανά πουν από Γενάρη και μετά που θα κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας το μεγαλύτερο κομμάτι του fresh προγράμματός τους και αφού πρώτα έχει καταφέρει να δει το ποιες μπορεί να είναι οι νέες ανάγκες του καναλιού.

Ετσι, ο Χρήστος για την ώρα παραμένει στους δέκτες μας, έχοντας στα χέρια του μονο την παρουσίαση της εκπομπής του ΟΠΑΠ.

Read More

And More