ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Βρέθηκαν οι σπέσιαλ-guest του “Master Chef” !

Τις τελευταίες ημέρες (ακόμα και σήμερα το πρωί…) σας έχω κάνει πολλές φορές λόγο γι ΄αυτό το σπέσιαλ επεισόδιο που …μαγειρεύουν εκεί στο Mega για το “Master Chef” ! Ενα επεισόδιο στο οποίο θα συμμετέχουν γκεστ-καλεσμένοι και οι οποίοι ; Θα κληθούν να δοκιμάσουν και να κριτικάρουν εκείνοι τα πιάτα των παικτών.

Και ενώ η αρχική σύνθεση της …ειδικής αυτής κριτικής επιτροπής ήταν : Δέσποινα Βανδή, Λάκης Γαβαλάς και Ελεονώρα Μελέτη, στην πορεία άλλαξε εντελώς !

Ναι, τελικά κανείς απ ΄όσους είχαν κάνει συζητήσεις με τους ανθρώπους του Mega την περασμένη εβδομάδα, δεν θα περάσουν το κατώφλι του “Master Chef” !

Τελικά αυτοί που θα πάρουν τα μαχαιροπίρουνα στο χέρι ,- σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE -, είναι ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά, ο Βασίλης Καλλίδης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος .

Και αυτό γιατί; Γιατί αποφάσισαν να μην μπουν στην λογική των λαμπερών καλεσμένων ,αλλά να καλέσουν τους συντελεστές ενός προγράμματός τους και το πρόγραμμα που αποφασίστηκε να πάει …επίσκεψη στο “Master Chef” ήταν το “Πρωινό Mou” !

Read More

And More