Απόπειρα βιασμού σε υπάλληλο από ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης – Τι λέει ο δικηγόρος της

Με την καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο χώρο του μπάσκετ, ασχολήθηκε η εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”. Συγκεκριμένα γυναίκα, υπάλληλος καταγγέλλει απόπειρα βιασμού από ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Η καταγγελία υποβλήθηκε και γνωστοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, πριν από δυο ημέρες και  εξετάζεται η υπόθεση και όλες οι παράμετροι της, προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προωθηθεί στην Εισαγγελία για περαιτέρω ενέργειες της Δικαιοσύνης.

Στην εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας Απόστολος Λύτρας, o οποίος τόνισε πως η καταγγελία είναι σοβαρή και βρίσκεται στα χέρια του υπουργού ενώ πρόσθεσε ότι είναι ένα περιστατικό που η Ομοσπονδία γνώριζε αρκετά χρόνια και η καταγγέλλουσα δεν βρήκε καμία ανταπόκριση.

“Η καταγγελία έχει να κάνει με απόπειρα βιασμού αλλά και εκβιασμό.Η εντολέας μου είχε καταγγείλει και στο παρελθόν την απόπειρά βιασμού αλλά δεν έδωσε κανείς σημασία” είπε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας στην εκπομπή

Δες το βίντεο

Η ομοσπονδία έδωσε τη δική της απάντηση: “Το ελληνικό μπάσκετ δεν εκβιάζεται”

Read More

And More