Αποπέμπεται γυναίκα υφυπουργός μετά από πικάντικο βίντεο!

Η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποπέμφθηκε μια υφυπουργός μετά την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται να φορά μόνο εσώρουχα και να απευθύνει ερωτικά μηνύματα.
Η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Νεολαίας Καρίνα Μπολάνος απομακρύνθηκε από τη θέση της, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τη δείχνει να ξαπλώνει στο κρεβάτι, να αγγίζει το στήθος της και να καλεί κοντά της έναν άνδρα τον οποίο αποκαλεί μικρούλη.
Η Μπολάνος δήλωσε στο ισπανόφωνο CNN ότι το βίντεο είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν από χρόνια και αναρτήθηκε στο Ιντερνετ από έναν μηχανικό κομπιούτερ που το έκλεψε και προσπάθησε να την εκβιάσει. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube τo Σαββατοκύριακο.
Το υπουργείο Πολιτισμού και Νεολαίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το βίντεο και τα νομικά ζητήματα που προκύπτουν έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Μπολάνος.
Το περιστατικό αυτό αποτελεί ένα ακόμα δυσάρεστο συμβάν για την πρόεδρο Λάουρα Τσιτσίγια, η θητεία της οποίας έχει πληγεί από σειρά παραιτήσεων μελών του υπουργικού συμβουλίου από τότε που ανέλαβε την εξουσία πριν από δύο χρόνια.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η πρόεδρος της Κόστα Ρίκα αρνήθηκε να σχολιάσει σήμερα το σκάνδαλο με την Μπολάνος. Δεν θα αναφερθώ στο θέμα. Άλλη ερώτηση;, είπε όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα La Nacion στο τέλος μιας δημόσιας εκδήλωσης.

Δες το καυτό βίντεο στο newsit

Read More

And More