Απόψε έχει “Εθνική Ελλάδος” και “Ηρωίδες”!

Ηρωίδες:

Ο Κωνσταντίνος έχει παραιτηθεί εντελώς. Πίνει συνέχεια και η συμπεριφορά του αρχίζει να γίνεται επικίνδυνη. Ο Νικόλας παίρνει δια της βίας τη Λούκι σπίτι του. Ο Μάρκος γουστάρει επίσημα πια τη Μιμή -που στο μεταξύ έχει απογοητευτεί από τον Αυτόν και έχει παρακαλέσει την Αγνή να την πάρει στο γραφείο- και τη βγάζει για ρομαντικό δείπνο σε καντίνα. Ο Μάνος και η Κλο θέλουν να ξαναβρεθούν και αναγκάζουν τον Τάσο και την ‘Ελλη να επικοινωνήσουν και να συναντηθούν.

Παίζουν: Αλεξάνδρα Κ* (‘Ελλη), Ζωή Καραβασίλη (Λούκι), ‘Ελενα Μεγγρέλη (Μιμή), Ελένη Καλλία (Αγνή), Νικολέτα Κοτσαηλίδου (Μαρίτα), Μιράντα Ριφίου (Κλο), Τάσος Ιορδανίδης (Κωνσταντίνος), Τάσος Αποστόλου (Τάσος), Χάρης Αττώνης (Χάρης), Αντώνης Γκρίτσης (Αντώνης), Κωνσταντίνος Καϊκής (Νικόλας), Κίμωνας Κουρής (Μάρκος)
Εθνική Ελλάδος:
Ο έρωτας χτυπάει στο σπίτι της Νίκης. Την ίδια ώρα, η Νίκη αντιμετωπίζει το Θόδωρα. Η Φοίβη αντιστέκεται στο ενδιαφέρον του Αχιλλέα αλλά τη βραδιά των γενεθλίων της ο Αχιλλέας θα την αφήσει σχεδόν άφωνη. Η Φρόσω αποχωρεί από την ομάδα και μόνο ένα θαύμα μπορεί να της αλλάξει γνώμη. Στον αγωνιστικό τομέα η πρόοδος συνεχίζεται αλλά τα άσχημα νέα έρχονται και πάλι από το εξωτερικό. Η ελληνική ομάδα σχεδόν εξαναγκάζεται να λάβει μέρος στους πρώτους της διεθνείς αγώνες.
Παίζουν: Σμαράγδα Καρύδη (Νίκη), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Φρόσω), Κατερίνα Παπουτσάκη (Φοίβη) και ο Γιώργος Καπουτζίδης (Χρήστος). Μαζί τους οι: Κώστας Αποστολάκης (Θόδωρας), Μαριέλλα Σαββίδου (Στάλλω), Δημήτρης Τζουμάκης (Κυριάκος), Ορφέας Αυγουστίδης (Αχιλλέας), Μέμος Μπεγνής (Μάνος)

Read More

And More