Απόψε η Megallisious πρεμιέρα της Σμαράγδας! Φωτό από το πρώτο γύρισμα. Ποιοι της κάνουν ποδαρικό;

Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει απόψε στο Mega με έναν καινούριο ρόλο. Παρουσιάζει ένα παιχνίδι έκπληξη!…
Το “Celebrity Game Night” είναι ένα παιχνίδι που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση!
Κάθε εβδομάδα η Σμαράγδα σαν καλή οικοδέσποινα υποδέχεται στο «σπίτι» της έξι αγαπημένα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο και δύο παίκτες, για να διασκεδάσουν παίζοντας (11.30 μ.μ.).
‘Ολοι μαζί σαν μια παρέα παίζουν παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις από την ποπ κουλτούρα. Γελούν, αυτοσχεδιάζουν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, κάνουν πλάκα και περνούν όμορφα.

Οι παίκτες διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 4.000 ευρώ ενώ οι celebrities παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, βάζοντας στόχο τα 2.000 ευρώ. Με άλλα λόγια το συνολικό ποσό που μπορούν να κερδίσουν παίκτες και celebrities σε κάθε επεισόδιο είναι 6.000€.

Οσο για το ποιοι κάνουν ποδαρικό στην Σμαράγδα; Οι Θανάσης Αλευράς, Αργύρης Αγγέλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστας Μαρτάκης και Βασιλική Ανδρίτσου!

Το παιχνίδι όπως σας έχουμε ξανά γράψει ξεκίνησε στην αμερικάνικη τηλεόραση τον Ιούλιο του 2013 με παρουσιάστρια την ηθοποιό Jane Lynch,γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, μιας και κάθε φορά που έβγαινε στον αέρα σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης.

Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς

Read More

And More