Απόψε ο μεγάλος τελικός του Big Brother!

Απόψε ο μεγάλος τελικός του Big Brother! | tlife.gr

Η αντίστριοφη μέτρηση για το μεγάλο τελικό του Big Brother έχει ξεκινήσει. Ο Αντώνης, ο Γιάννης, η Εβελίνα και ο Ηλίας θα αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού.

Απόψε, στις 21:00, ο μεγάλος τελικός του Big Brother έρχεται και όλα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν. Οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που είνει οι πρωταγωνιστές της βραδιάς θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο και θα ζήσουν μοναδικές στιγμές στο τελευταίο live του παιχνιδιού.
Μετά από τέσσερεις μήνες κατάφεραν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, να φτάσουν στον τελικό, όμως νικητής θα είναι μόνο… ένας! Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή θα μετατραπεί σε θρίλερ. Στο τελευταίο live θα εμφανιστούν οι συγκάτοικοι που πέρασαν από το Σπίτι του “Big Brother”, ενώ η Ρούλα Κορομηλά θα υποδεχθεί στο πλατό τους συγγενείς και τους φίλους των τεσσάρων συγκάτοικων αλλά και ο Mark F. Angelo και οι Vegas, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους “Μη σε νοιάζει”.
Η γνωστή παρουσιάστρια θα συντονίσει τη διαδικασία, ενώ μαζί θα είναι όπως κάθε Κυριακή και ο Παύλος Σταματόπουλος για να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα και το μεγάλο νικητή.

READ more