Απόψε ο θρύλος της μουσικής Bob Dylan στην Αθήνα

Απόψε ο θρύλος της μουσικής Bob Dylan στην Αθήνα | tlife.gr

Μια εμβληματική φυσιογνωμία της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα έχει τη χαρά να απολαύσει σήμερα το Αθηναϊκό κοινό. Ο Bob Dylan ανοίγει σήμερα στην Αθήνα τον κύκλο των φετινών ευρωπαικών συναυλιών στα πλαίσια της περιοδείας Never Ending Tour, μια περιοδεία που ξεκίνησε το 1988 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα 22 χρόνια μετά.

Αν σκοπεύεις να τον ακούσεις από κοντά θα πρέπει να ξέρεις ότι οι πόρτες ανοίγουν στις 18:30 ενώ η συναυλία ξεκινάει στις 21:30. Και πως θα πας εκεί; Διάβασε παρακάτω τους τρόπους πρόσβασης στο Terra Vibe Park:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΤΕΛ
Για την άνετη μεταφορά σας από και προς το TerraVibe Park, μπορείτε να επιλέξετε τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριο για τη μεταφορά σας με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ στα Ticket House της Αθήνας.Όλα τα δρομολόγια αναχωρούν από το Πεδίο του Άρεως. Το κόστος της μεταφοράς για μία διαδρομή είναι € 5 και για το εισιτήριο με επιστροφή € 8. Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο εισιτηρίων μπορείτε να απευθυνθείτε στα: Ticket House Αθήνας: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608 366, ΚΤΕΛ: Τηλ.: 210 8808080 – 6975889390.

ΟΔΙΚΩΣ
To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο χμ Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου. Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή.

ΟΣΕ
O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη. Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 1110.

Η προπώληση των εισιτήριων συνεχίζεται!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Tο εισιτήριο γενικής εισόδου κοστίζει 45 €
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75 €
Το εισιτήριο στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας θα κοστίζει 50 €

READ more