Απόψε το “Τσαντίρι” μας αποχαιρετά από την Θεσσαλονίκη!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα και συγκεκριμένα απόψε, μιας και έφτασε η στιγμή το “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” να ρίξει αυλαία και ο Λάκης Λαζόπουλος να μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι” κλείνοντας μαζί μας και πάλι κάποια έκτακτα ραντεβού από Οκτώβρη και βλέπουμε!

Απόψε ο Λάκης αποφάσισε να πει το μεγάλο του “αντίο” σε αυτή την τηλεοπτική χρονιά και σε όλους τους “Αλ Τσαντιριώτες” από την πανέμορφη Θεσσαλονίκη, την οποία ως γνωστόν υπεραγαπά! Ετσι, θα στήσει όλο το… τηλε-νοικοκυριό του στο θέατρο “Αριστοτέλειον” και εννοείται πως περιμένει εκεί όλους τους φανατικούς φίλους της εκπομπής, μιας και για το “αντίο” θα πρέπει να έχει άκρως δυναμικό κοινό, το οποίο να τον βοηθήσει σημαντικά εμψυχώνοντάς τον για να πέσει όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο αγαπησιάρικα η αυλαία.

Ο Λάκης υπόσχεται να γίνει και σήμερα… της Τρίτης, υπόσχεται να μας διασκεδάσει, αλλά και να μας συγκινήσει. Με ανατρεπτικό χιούμορ, καυστικά σχόλια, πικρές αλήθειες και ιδιαίτερες στιγμές, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έρχεται με κέφι και φόρα για να βάλει στο στόχαστρο της σάτιράς του όλα όσα προκαλούν το γέλιο ή τον … θυμό μας. Φυσικά εκτός από την επικαιρότητα η σεζόν θα περιλαμβάνει και πολλά flash-back στην σεζόν που πέρασε, ενώ στο “μενού” δεν αποκλείεται να περιλαμβάνονται και φέτος παραδοσιακά τα… “Παπαρίων”!

Τέλος, μαζί με τον Λάκη στην σκηνή θα δούμε και τους Χρύσα Ρώπα, Αννίτα Πάνια (θα ερμηνεύσει συγκεκριμένο νούμερο που της έχει ετοιμάσει ο δαιμόνιος Λάκης) και Τάσο Παλατζίδη!

Εδώ είμαστε κυρία μου! Και για να δούμε ,λοιπόν, τι θα δούμε το βράδυ…

Read More

And More