Αποστολία Ζώη: Είναι έγκυος; Απαντά πρώτη φορά στις φήμες [pic]

Η Αποστολία Ζώη τους τελευταίους μήνες έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και ασχολείται με κάτι που ήθελε χρόνια να δοκιμάσει. Ο λόγος γίνεται για την υποκριτική, αφού η ταλαντούχα τραγουδίστρια αυτή τη σεζόν συμμετείχε στην επιτυχημένη παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη.

Μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της σε αυτή την παράσταση, ο δρόμος για το θέατρο άνοιξε για την Αποστολία Ζώη, καθώς δέχτηκε και άλλες προτάσεις.Έτσι, η γνωστή τραγουδίστρια αναμένεται να συμμετέχει στην περιοδεία της παράστασης “Toc – toc” μαζί με τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον Δημήτρη Σταρόβα και πολλούς άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.

Πριν λίγες ημέρες, η Αποστολία Ζώη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από το ταξίδι της με την Γιάννα Τερζή στο Μαρόκο. Η ίδια πόζαρε με μωβ maxi φόρεμα και μαντήλι στα μαλλιά κρατώντας την κοιλιά της. Η συγκεκριμένη πόζα δημιούργησε ερωτηματικά στους διαδικτυακούς φίλους της αλλά και στους δικούς της ανθρώπους, καθώς πολλοί έκαναν λόγο για μια εγκυμοσύνη.

Ωστόσο, επειδή τα μηνύματα μέρα με μέρα αυξάνονταν, η Αποστολία Ζώη θέλησε να ξεκαθαρίσει μια και καλή τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή της αυτή την περίοδο. Έτσι, ανέβασε στα InstaStories μια φωτογραφία στην οποία αποκαλύπτει – με χιουμοριστικό τρόπο – όλη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της.

Η Αποστολία Ζώη εξηγεί λοιπόν, ότι πρόκειται για μία και μόνο πόζα και ότι δεν είναι έγκυος!

Read More

And More