Site icon TLIFE

Αποστολία Ζώη: Η πασαρέλα που έκανε για καλό σκοπό και οι δύσκολες ώρες που περνά! [pics]

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αποστολίας Ζώη, μετά το θάνατο του πατέρα της. Η γνωστή τραγουδίστρια που έχει χάσει την μητέρα της, είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και τον στήριζε πολύ στη δύσκολη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Εκείνος ήταν ο μέντορας της, ο άνθρωπος που της έδινε δύναμή και αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που του αφιέρωσε τη νίκη της στο Nomads.

Η ίδια μάλιστα, λίγο αφότου επέστρεψε στην Ελλάδα, είχε μιλήσει με πού συγκινητικά λόγια για τον πατέρα της: “Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου, ν’ ακούσω τις όμορφες συμβουλές σου, να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικά ..Αυτό που ζητάω απ’ τον Άγιο Βασίλη για το 2018 είναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου, να σ’ αγκαλιάζω, να σε φροντίζω, να σου δίνω δύναμη, να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019… Σ’ αγαπώ μπαμπά μου”.

Δυστυχώς, όμως, ο πατέρας της δεν άντεξε και μετά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή γεμίζοντας θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγες ώρες, πριν χάσει τον πατέρα της, η Αποστολία βρισκόταν στην Αθήνα και συμμετείχε στην νυφική επίδειξη μόδας του περιοδικού Yes I do που πραγματοποιήθηκε για καλό σκοπό. Η Αποστολία θέλοντας να ενισχύσει το Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδας) περπάτησε στην πασαρέλα ντυμένη νύφη και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

© 2024 tlife.gr