Αποστολία Ζώη: Σε ποιον τραγουδά “Άλλη σαν εμένα”; Δες backstage φωτογραφίες απο το νέο της video clip!

“Νομίζω ότι απόλαυσα αυτό το video clip περισσότερο από κάθε άλλο της καριέρας μου” λέει η Αποστολία Ζώη στο TLIFE. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην “δεύτερη πατρίδα της” όπως αποκαλεί την Θεσσαλονίκη και παρότι το γύρισμα για την οπτικοποίηση του τραγουδιού της “Άλλη σαν εμένα” ήταν ολονύχτιο, εκείνη το διασκέδασε πραγματικά.

Η σκηνοθεσία του videoclip ανήκει στον Sherif Frances, ενώ το τραγούδι υπογράφουν μουσικά ο Παναγιώτης Μπρακούλης και στιχουργικά ο Δημήτρης Τάσας. Το τραγούδι κυκλοφορεί ήδη από τη Heaven Music ενώ το video clip θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Όσο για το σε ποιον έχει πεί “Άλλη σαν εμένα” η Αποστολία Ζώη στην προσωπική της ζωή, η ίδια απαντά: “Είναι κάτι που ξέρω ότι ισχύει οπότε δεν χρειάζεται καν να το πω. Όταν φεύγει από μία κατάσταση δεν χρειάζεται να πεις πολλά ούτως ή άλλως”.

Το κλίμα στο γύρισμα του video clip ήταν φιλικό και χαλαρό. “Ήμουν ανάμεσα σε πολύ καλούς φίλους μου” εξηγεί η ίδια, καθώς το γύρισμα πραγματοποιήθησε στον χώρο του Brain Game που διατηρούν καλοί της φίλοι στην Θεσσαλονίκη. “Μάλιστα επειδή θα έμενα στη Θεσσαλονίκη μόνο για όσο διαρκούσε το γύρισμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έρχονταν εκεί και άλλοι φίλοι για να με δουν… είχα επισκέψεις στο γύρισμα μέχρι τις 3 το πρωί” λέει γελώντας. Όσο για το αποτέλεσμα; Σε κάθε δωμάτιο του χώρου που γυρίστηκε το video clip, η Αποστολία Ζώη μεταμορφώνεται σε κάποια άλλη, με ξεχωριστά outfit και ύφος στην εμφάνισή της.

“Ακριβώς επειδή έγινε έτσι φιλικά, χωρίς πίεση αλλά με έμπνευση και με δημιουργικότητα, νομίζω ότι ακριβώς γι’ αυτό με ικανοποίησε πλήρως”, λέει η Αποστολία Ζώη στο TLIFE.

Η τραγουδίστρια αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις για να πραγματοποιήσει συναυλίες σε διάφορους σταθμούς ανά την Ελλάδα και φυσικά για να προγραμματίσει… τις διακοπές της και την ξεκούραση της ενόψει ενός χειμώνα γεμάτου με νέα επαγγελματικά σχέδια.

Read More

And More