Αποστολία Ζώη: Στη Χαβάη με τον κολλητό της [pics]

Δεν σταματά να ταξιδεύει η Αποστολία Ζώη. Η νικήτρια του Nomads τους τελευταίους μήνες γυρίζει τον κόσμο και γνωρίζει νέα μέρη και ανθρώπους. Από την Κολομβία που βρέθηκε με τον Νίκο Κοκλώνη για τις ανάγκες της εκπομπής Celebrity Travel πήγε στη Χαβάη και στη συνέχεια έφυγε για τη Νέα Υόρκη. Μπορεί να πέρασε δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του πατέρα της αλλά έχει ξαναβρει τους ρυθμούς της και ζει την κάθε της στιγμή. Παράλληλα με τις εντυπωσιακές αποδράσεις η τραγουδίστρια ετοιμάζει και τη νέα της δισκογραφική δουλειά και αυτό είναι κάτι ακόμα που της δίνει ενέργεια.

Στο ταξίδι της στη Χαβάη η Αποστολία δεν ήταν μόνη της. Ήταν μαζί της ο κολλητός της Δημήτρης Γιαννέτος. Ο γνωστός beauty expert ζει και εργάζεται χρόνια στην Αμερική και έχει επίσης ταξιδέψει σε πολλές από τις πολιτείες της.Η μεγαλύτερή του χαρά είναι όταν υποδέχεται τους δικούς του ανθρώπους από την Ελλάδα και κάνουν μαζί εξορμήσεις.

https://www.instagram.com/p/BjaZlhonAOh/?taken-by=apostoliazoi

Η φιλία της Αποστολίας και του Δημήτρη μετρά πολλά χρόνια. Μπορεί να τους χωρίζει πλέον η απόσταση αλλά τα συναισθήματά τους δεν έχουν αλλάξει και για αυτό τακτικά βρίσκουν ευικαρίες για συνάντηση είτε στην Αμερική είτε κάπου αλλού στο εξωτερικό συνδυάζοντας το έτσι με ταξίδι!

https://www.instagram.com/p/BjSdCNhHGcc/?taken-by=apostoliazoi

https://www.instagram.com/p/BjfjrP0nxGb/?taken-by=apostoliazoi

Read More

And More