Αποστόλης Τότσικας για Ρούλα Ρέβη: «Ακόμη και τον πιο περίεργο άνθρωπο θα τον αγαπήσει»

Ο Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Κρίστελ Λιάκου. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη, η οποία μάλιστα επιμελήθηκε και τη φωτογράφιση της συγκεκριμένης συνέντευξης.

Για το editorial μας φωτογραφήθηκες από τη Ρούλα. Στις τόσες φωτογραφίσεις που έχετε κάνει μαζί, ποια λήψη ή φωτογράφιση θυμάσαι ακόμα και σήμερα;

Το εξώφυλλο του DownTown που είχαμε κάνει μου άρεσε πάρα πολύ. Και σίγουρα οι φωτογραφίες που βγάλαμε στη Νέα Υόρκη. Αλλά άμα κάτσω και σκεφτώ θα σου πω πάρα πολλά. Γιατί εκείνη είναι ένας άνθρωπος… πώς να σου πω, και τον πιο περίεργο θα τον αγαπήσει και θα τον βγάλει ωραίο, και με τα καλά του και με τα κακά του.

Φέτος με τη Ρούλα γιορτάζετε την 9η επέτειο γάμου και είστε μαζί συνολικά 16 χρόνια. Εντάξει με το να ζεις τη σχέση μέρα-μέρα αλλά τι άλλο την κάνει τόσο δυνατή και με διάρκεια;

Α δεν ξέρω… Αυτό είναι μια διαδικασία, ένα work in progress, όπου το πιο απλό είναι να είσαι εκεί για τον άλλον. Αυτή όμως είναι η δική μου οπτική. Από εκεί και πέρα, σίγουρα υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλες οπτικές γωνίες να το δεις. Δεν υπάρχει συνταγή. Σίγουρα οι άνθρωποι πρέπει να προσπαθούν να είναι κοντά ο ένας στον άλλο – θέλει προσπάθεια και φροντίδα.

Read More

And More