Αποστόλης Τότσικας: “Ήταν δύσκολο να έχουμε τα παιδιά μας στη θερμοκοιτίδα!”

“Με συγκινεί η εικόνα της Ρούλας με τα παιδιά”, αποκαλύπτει ο Αποστόλη Τότσικας μιλώντας στο “πρωινό” του Ant1 και στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Ο γνωστός ηθοποιός που έγινε πριν λίγες εβδομάδες πατέρας υποδέχτηκε με την σύζυγό του Ρούλα Ρέβη τα δυο μωρά του στο σπίτι και είναι τρισευτυχισμένος.

Το χαμηλό βάρος των διδύμων (το αγοράκι ζύγιζε 1.500 γραμμάρια και το κορίτσι 1.800) τα ανάγκασε να μείνουν για λίγες εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα. Οι γονείς τους μάλιστα, πήγαιναν στο μαιευτήριο κάθε μέρα και τα έβλεπαν και τώρα που απέκτησαν το σωστό βάρος τα πήραν στο σπίτι.
Χαρούμενος πατέρας, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στα social media μια φωτογραφία τους (δες εδώ) και μιλώντας στο “πρωινό” αποκάλυψε: “Τα πρόωρα μωρά είναι πιο δυνατά γιατί μαθαίνουν να πολεμούν από μικρά”, είπε και συμπλήρωσε: Όταν ήρθαν τα παιδιά στο σπίτι έτρεχα να συγυρίζω”

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις

Μιλώντας για την σύζυγό του ανέφερε: “Η Ρούλα είναι μια χαρά, αλλά είναι κουρασμένη… Με συγκινεί η εικόνα της δίπλα στα παιδιά”.
Όσο για το ποιος τα φροντίζει; Όπως φαίνεται αυτή είναι συλλογική δουλειά του ζευγαριού: “Τα φροντίζουμε μαζί τα μωρά. Τα ταΐζω και εγώ και η Ρούλα μου μαθαίνει το μπάνιο και την αλλαγή. Ξυπνάμε και οι δυο το βράδυ για τα μωρά. Την αϋπνία την έχουμε στο τσεπάκι μας. Αλλά είναι πολύ καλά και ήρεμα παιδάκια”.

Read More

And More