Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Ανέμελες στιγμές με τα δίδυμα παιδιά τους δίπλα στο κύμα [pics]

Η Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Τήνο έχοντας στο πλευρό τους τα δίδυμα παιδιά τους, Ειρήνη και Άγγελο, αλλά και τους φίλους τους. Η ταλαντούχα φωτογράφος και ο γνωστός ηθοποιός βρίσκονται εδώ και καιρό στο κυκλαδίτικο νησί και χαίρονται τη ζωή μακριά από το θόρυβο και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Σε λιγότερο από ένα μήνα, η Ειρήνη και ο Άγγελος θα συμπληρώσουν πέντε χρόνια ζωής, γεγονός που κάνει πολύ περήφανους τους γονείς τους και ειδικά την Ρούλα Ρέβη, η οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά του και πάντα φροντίζει να βρίσκει χρόνο γι’ αυτά.

Η γνωστή φωτογράφος μπορεί να βρίσκεται σε διακοπές, όμως δεν αφήνει στιγμή τη φωτογραφική μηχανή ή το κινητό από τα χέρια της. Η Ρούλα Ρέβη λατρεύει να απαθανατίζει τους αγαπημένους της ανθρώπους στις πιο ξέγνοιαστες στιγμές τους και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά, η ίδια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram στιγμιότυπα με την οικογένειά της από την εξόρμησή τους στη θάλασσα. Όλοι μαζί πέρασαν την ημέρα τους με τον πιο όμορφο τρόπο!

Δες φωτογραφίες:

 

Η Ρούλα Ρέβη δεν σταματά να απαθανατίζει την οικογένειά της!

Read More

And More