Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Τα πρώτα Χριστούγεννα στο νέο σπίτι με τα παιδιά τους! Φωτογραφία

Αγκαλιασμένοι κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο πόζαραν ανήμερα Χριστουγέννων, ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη με τα δίδυμα παιδιά τους. 

Οι τέσσερίς τους κάνουν οικογενειακές γιορτές, λίγες εβδομάδες μετά τη μετακόμιση στο νέο τους σπίτι – Δες ΕΔΩ φωτογραφίες από το νέο σπίτι.

Η Ρούλα Ρέβη, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση έκανε τον δικό της απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει, με αφορμή και τα γενέθλιά της.

Η γνωστή φωτογράφος έγραψε στο Instagram: «Να μην σας πω τι έχω περάσει εδώ και μια εβδομάδα , όχι δεν θα πω , σκεπτόμουνα πως ποτέ δεν έκανα απολογισμούς καμία χρονιά απο τότε που ήμουν μικρή όμως φέτος το 2023 πριν την εκπνοή του με έκανε 50 ετών!

Εγώ τώρα αυτό θα το πληρώσω που σας το λέω ,η μάνα μου δεν μπορεί να το ακούει και μου απαγορεύει να το λέω εγω όμως ποτέ δεν άκουγα τη μάνα μου σας το λέω με υπογραφή αυτό , οπότε αυτό είναι θετικό , συνεχίζω αυτό το 16 χρόνο κορίτσι που της έλεγα σε όλα όχι όλη μέρα κάθε μέρα!

Να λέτε όχι και εσείς στη μάνα σας και ας με βρίζουν τώρα όσες θα το διαβάσουν! Μου φαίνεται αδιανόητο πως πέρασε ο καιρός αλλά και μου φαίνεται πως η ανθρώπινη ύπαρξη σε σχέση με την ηλικία μπαίνει σε άγχος όταν μεγαλώνει γιατί μετράει αλλιώς η κάθε μέρα , που περιμένεις να τη ζήσεις , λες καλά τώρα θα ζήσω θα γίνει χαμός , να προλάβω να ζήσω ωραία και κάνεις σχέδια και αυτά συνέχεια βρίσκουν εμπόδια γιατί είσαι μεγάλος και κανείς δεν φροντίζει για εσένα όπως όταν ήσουν παιδι, οπότε λέω τώρα άστο ρουλακι πάμε μέρα με τη μέρα Γιατί η ζωή είναι αστεία και απρόβλεπτη.

Εύχομαι να κάνετε και εσείς κάποιες συζητήσεις με τον εαυτό σας ενημερώστε με τι είναι αυτές για να μην Νοιώθω μόνη ! Καλές γιορτές ! ΥΓΕΙΑ! Αφήστε μια καρδιά», ήταν το μήνυμα της Ρούλας Ρέβη.

Αποστόλης Τότσικας και Ρούλα Ρέβη πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι! Δες τη φωτογραφία…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Read More

And More