Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Το εντυπωσιακό τους σπίτι μέσα από φωτογραφίες!

Το σπίτι μας πλέον είναι το ήσυχο μας μέρος, το καταφύγιο μας και για πολλούς μια φωλιά αγάπης. Αυτό ισχύει και για τον Αποστόλη Τότσικα και την Ρούλα Ρέβη, οι οποίοι τις τελευταίες εβδομάδες – όπως όλοι μας – μένουν σπίτι και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές με τα δίδυμα παιδιά τους, τον Μιχαήλ Άγγελο και την Ειρήνη Χρυσή. Το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τον έξτρα χρόνο που κέρδισε, κάνοντας κάθε είδους δραστηριότητες με τα μικρά του αγγελούδια.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και η καταξιωμένη φωτογράφος έχουν φτιάξει ένα υπέροχο σπίτι και το έχουν διακοσμήσει βάση το γούστο και των δύο. Τόσο η Ρούλα Ρέβη όσο και ο Αποστόλης Τότσικας είχαν ένα απαιτητικό επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο τώρα… με την καραντίνα, έχουν πλέον τον χρόνο να χαρούν το σπιτικό τους και να απολαύσουν ακόμη περισσότερο την θαλπωρή του.

Η Ρούλα Ρέβη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά σχεδόν μοιράζεται στιγμιότυπα από τον… οικογενειακό “εγκλεισμό” της! Πριν μερικές μέρες, η επιτυχημένη φωτογράφος αποφάσισε να απαθανατίσει αγαπημένες της γωνιές μέσα στο σπίτι και να μας δώσει μια μικρή “γεύση” για το πώς είναι το εσωτερικό του!

Δες το εντυπωσιακό σπίτι της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα μέσα από φωτογραφίες:

Εμείς έχουμε να πούμε… Wow!

Read More

And More