Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Το love story και ο γάμος τους στο Λος Άντζελες!

Το δικό τους παραμύθι έζησαν μακριά από όλους ο Απoστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Το γνωστό ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και έξι χρόνια, ταξίδεψε στην Αμερική και παντρεύτηκε στο Beverly Hills με κουμπάρο τον καλό φίλο τους Δημήτρη Γιαννέτο.

Ο γνωστός ηθοποιός και η διάσημη φωτογράφος κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους και παρόλο που δεν έκρυψαν ποτέ ότι είναι μαζί και ερωτευμένοι θέλησαν να κάνουν ένα γάμο διαφορετικό, από τα συνηθισμένα και με μια ρομαντική ματιά που απόλαυσαν πολύ.
Το ταξίδι τους για την Αμερική ξεκίνησε στα μέσα του Ιούνη, όταν ο Αποστόλης είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 “Μπρούσκο” και η Ρούλα είχε ρυθμίσει όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

H πρώτη φωτογραφία από τη βόλτα τους στην Καλιφόρνια, ανέβηκε στο Instagram της Ρούλας Ρέβη, ενώ ακολούθησαν και άλλες φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννέτο, τις βόλτες στο Λος Άντζελες και τις jumping πόζες με αφορμή τη νέα ταινία των Transformers.

Το ταξίδι αυτό όμως, ήταν κάτι παραπάνω από αναψυχής, αφού η 26η Ιουνίου θα είναι μια μέρα που θα θυμούνται με αγάπη και οι δυο, αφού αυτή ήταν η ημερομηνία που διάλεξαν για το γάμο τους. Ντυμένοι και οι δυο στα λευκά, με την Ρούλα Ρέβη να υιοθετεί ένα bohemian look, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Beverly Hills. (Δες εδώ όλα τα infos για το μακιγιάζ και τα μαλλιά της)
Μια μέρα νωρίτερα ο γνωστός ηθοποιός χάρισε στην καλή του ένα πανέμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι, με το οποίο η Ρούλα πόζαρε όλο χάρη στο φωτογραφικό φακό. (Δες εδώ φωτογραφίες με το μονόπετρο)

Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους, κυκλοφόρησαν ασφαλώς στα social media, με την γνωστή φωτογράφο να εξομολογείται: “Σήμερα ήταν η πιο φωτεινή μέρα της ζωής μας….26/6/2014” και να ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της Αποστόλη Τότσικα.
Μιλώντας μάλιστα, στο TLIFE ο κουμπάρος τους είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τα παιδιά! Τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσουν μια ζωή πάντα ευτυχισμένοι! Ήταν πολύ μεγάλη η χαρά μου που μοιράστηκα μαζί τους αυτή την μοναδική μέρα της ζωής τους σαν φίλος και κουμπάρος!”
Το love story του ζευγαριού
Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και ήταν αχώριστη καθ΄ όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Πάντα κρατούν χαμηλούς τόνους, αλλά κάνουν πολλές κοινές εμφανίσεις, αφού όπως έχουν πει στο φιλικό τους περιβάλλον δεν έχουν τίποτα να κρύψουν. (Δες εδώ τις φωτογραφίες τους στο Instagram)

Αξίζει να αναφέρουμε πως έχουν συνεργαστεί και πολλές φορές, αφού ο γνωστός ηθοποιός ποζάρει συχνά στο φωτογραφικό φακό της αγαπημένης του, όταν πρόκειται για κάποια φωτογράφηση για περιοδικό. Η Ρούλα μάλιστα, τον είχε φωτογραφήσει στο παρελθόν και μαζί με τον πατέρα του και τον αδελφό του.

Παράλληλα, σε επαγγελματικό επίπεδο, πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η γνωστή φωτογράφος δεν λείπει ποτέ από τις θεατρικές πρεμιέρες του συντρόφου της, ενώ πρόσφατα ο Αποστόλης έδωσε το “παρών” στη μεγάλη έκθεση φωτογραφίας που έκανε εκείνη για καλό σκοπό.

Όσο για το θέμα γάμος; Εκείνη μπορεί να κρατούσε ουδέτερη στάση, ο Αποστόλης Τότσικας όμως είχε δηλώσει ανοιχτά πως ζει σαν παντρεμένος με την καλή του. “Ζω σαν παντρεμένος. Στην καρδιά μου είμαι παντρεμένος και μου αρκεί”, είχε πει στο περιοδικό Life προσθέτοντας: “Συναντηθήκαμε ακριβώς την στιγμή που ο ένας χρειαζόταν τον άλλον και απλά προχωράμε μαζί”.

Read More

And More