Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Βραδινή έξοδος για δύο! [pics]

Είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Ο λόγος για τον Αποστόλη Τότσικα και την Ρούλα Ρέβη που αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής Showbiz, που τα τελευταία χρόνια ζει love and married με τα δυο του παιδιά. Αυτήν τη φορά, όμως, ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του φωτογράφος άφησαν για λίγο την Ειρήνη και τον Άγγελο στο σπίτι και βρέθηκαν σε ένα από τα λαμπερά fashion shows της φετινής AXDW.

Το γνωστό ζευγάρι έδωσε το «παρών» στο show της Υβόννης Μπόσνιακ στο Ζάππειο και τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως το τελευταίο διάστημα οι δυο τους δεν έχουν κάνει πολλές κοσμικές εμφανίσεις, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μιας και ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» και η Ρούλα Ρέβη έχει αναλάβει πολλά project και ιδιαίτερα απαιτητικές φωτογραφήσεις.

Οι δυο τους, λοιπόν, βρέθηκαν στο απόλυτο event μόδας της AXDW και απόλαυσε το show της Υβόννης Μπόσνιακ, από τις πρώτες θέσεις.

Από το fashion show της Υβόννης Μπόσνιακ!

Φωτογραφίες; Πέτρος Χόντος

Read More

And More