Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Βραδινή έξοδος στο Ηρώδειο πριν την πρεμιέρα του ηθοποιού

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρι ατης εγχώριας showbiz. Μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους η σχέση τους έχει δυναμώσει ακόμα περισσότερο και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. Δεν φεύγει στιγμή ο ένας από το πλευρό του άλλου. Το TLIFE τους συνάντησε σε πρόσφατη βραδινή τους έξοδο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Οι δυο τους απόλαυσαν τα θρυλικά Μπαλέτα Béjar.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε πιασμένους χέρι χέρι ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί. Ιδιαίτερα κεφάτοι και χαρούμενοι, βρίσκονται σε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους. Ο Αποστόλης σε λίγες μέρες έχει και την τηλοπτική του πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 (25 Σεπτεμβρίου) αφού φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά “Παρθένα Ζωή”. Το πρωί της Κυριακής μάλιστα, πριν τον την έξοδό του στο Ηρώδειο, έδωσε το παρών στο media event που έγινε στην Κηφισιά με αφορμή την έναρξη της σειράς.

Λίγα λόγια για την παράσταση στο Ηρώδειο

Τα θρυλικά Μπαλέτα Béjart της Λωζάνης γιορτάζουν τα 30 χρόνια από την δημιουργία τους και τιμούν την επέτειο των 10 χρόνων από την απουσία του κορυφαίου χορογράφου και ένθερμου φιλέλληνα Maurice Béjart (1927-2007) με μια νέα παγκόσμια περιοδεία, κάνοντας τη ζωή να…χορεύει!

Η μεγάλη γιορτή του χορού ήρθε για δύο μαγικές βραδιές στο Ηρώδειο, την Κυριακή 17 και τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Τα περίφημα Μπαλέτα Béjart συναντούν το αθηναϊκό κοινό παρουσιάζοντας ένα μεγαλειώδες αφιέρωμα με τις εμβληματικές χορογραφίες του αείμνηστου Maurice Béjart, του ανθρώπου που έκανε τον χορό προσιτό στο ευρύ κοινό και τον ανάδειξε στην υπέρτατη τέχνη του 20ου αιώνα. Οι 50 χορευτές του μπαλέτου απογερίωσαν τους θεατές σε μια αξέχαστη παράσταση – πραγματική γιορτή του χορού. Του μπαλέτου της ζωή μας!

Η παράσταση “Béjart fête Maurice” αποθεώνει την τέχνη του χορού υμνώντας τη ζωή. Τα δημοφιλή μπαλέτα ερμηνεύουν τις σημαντικότερες χορογραφίες της καριέρας του Maurice Béjart με αμείωτο πάθος, εκπληκτική δεξιοτεχνία και εκφραστική αρτιότητα, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο αισθητικής. Οι υπέροχες μουσικές συνδυάζουν την κλασική με την τζαζ και την παραδοσιακή, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό ήχων από Beethoven, Rossini, Webern μέχρι Duke Ellington, The Residents, Ινδικά και Αφρικάνικα ακούσματα.

Read More

And More