Αποστόλης Τότσικας: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον θάνατο του σκηνοθέτη που είχε νοσήσει από κορονοϊό

Το δικό του “αντίο” θέλησε να πει ο Αποστόλης Τότσικας στον σκηνοθέτη Βασίλη Νικολαϊδη που έφυγε χθες από τη ζωή. Ο γνωστός σκηνοθέτης είχε νοσήσει από κορονοϊό και όπως αποκάλυψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας αυτός ήταν και ο λόγος που έχασε τη ζωή του.

Ο Αποστόλης Τότσικας που είχε συνεργαστεί μαζί του, θέλησε να πει το δικό του “αντίο” με μια ανάρτηση στο instagram. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία του Βασίλη Νικολαϊδη και έγραψε,

“Δεν ξέρω τι να γράψω ειλικρινά .Καλε μου άνθρωπε καλε μου φίλε καλε μου καλλιτέχνη.Μαζί σου εκανα τις δυο πρωτες μου παραστασεις στο θέατρο, τον ήχο του όπλου και τον Ιππολυτο στοην Επίδαυρο. Τα πρώτα μου βήματα. Τι όμορφα δώρα.
Με αγκαλιασες με τόση αγάπη ζεστασιά τρέλα και πολύ γέλιο . Ήσουνα ενας φωτεινος και πραγματικος ανθρωπος . Ενας ανθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών. Δεν θα σε ξεχάσω ποτε . Θα σε θυμάμαι για πάντα………
Σε ευχαριστω για την ευαισθησία σου για την αγάπη σου για το παιδί μέσα σου που έκανε παρέα με το παιδάκι που ήμουνα και θα ειμαι για πάντα… Να ξέρεις δεν έχω αλλάξει καθόλου.
Καλό σου ταξίδι Βασίλη μου……… Ο Γιαννούκος σου.”

Read More

And More