Αποστόλης Τότσικας: Βάφει τα μαλλιά της Ρούλας Ρέβη στην καραντίνα! ΒΙΝΤΕΟ

Είμαστε αρκετές μέρες καραντίνα για να ανακόψουμε την πορεία του κορονοϊού και να μπορέσουμε κάποια στιγμή να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας που έλειψε σε όλους μας. Η καραντίνα έχει τα καλά της αλλά έχει και κάποια τεχνικά προβληματάκια που απασχολούν περισσότερο τις γυναίκες! Ένα από αυτά είναι η ρίζα και όλες όσες βάφουμε τα μαλλιά μας έχουμε τον… τρόμο ότι θα βγούμε απ΄όλο αυτό με … άλλο χρώμα στα μαλλιά!

Η Ρούλα Ρέβη όμως έχει τον Αποστόλη Τότσικα! Ο ηθοποιός που φέτος βλέπαμε στη σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” έβαλε τα γάντια του πήρε το πινέλο και ξεκίνησε να βάφει τα μαλλιά της Ρούλας με τέτοια επιτυχία που θα ζήλευε επαγγελματίας κομμωτής!

Η διαδικασία απαθανατίστηκε στην κάμερα και αξίξει να της δεις!

Και μπορεί να τα έκανε πρακτικά όλα καλά αλλά περιμέναμε να δούμε το αποτέλεσμα. Έτσι ο Αποστόλης δημοσίσευσε φωτογραφία με τη σύζυγό του μετά τη βαφή και το λούσιμο και όπως θα δεις το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό

Φυσικά μετά από αυτό το βίντεο ο Αποστόλης δέχθηκε πολλά likes και πειράγματα λέγοντάς του όλοι πόσο καλός είναι και ζητώντας του… ραντεβού για να τους φτιάξει τα μαλλια!

Read More

And More