Απόστολος Γκλέτσος – Ιζαμπέλα Αρβανίτη: Η σχέση, οι σπάνιες εμφανίσεις και η τελευταία δήλωση πριν από τον χωρισμό

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να βάλουν τέλος στη σχέση τους.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, με τον ηθοποιό να είναι φειδωλός αναφορικά με την προσωπική του ζωή το τελευταίο διάστημα.

Το πρώην ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του τον περασμένο Ιούλιο στο Θέατρο Λαμπέτη, όπου στο πλευρό του ηθοποιού βρισκόταν και 20χρονη κόρη του. 

Μέχρι στιγμής, τόσο ο Απόστολος Γκλέτσος δεν έχει κάνει καμία δήλωση για την εξέλιξη στην προσωπική του ζωή, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Η γνωριμία τους

Οπως είχε αποκαλυφθεί στο παρελθόν, ο Απόστολος Γκλέτσος και η Ιζαμπέλα Αρβανίτη γνωρίστηκαν μέσω από κοινή παρέα και η σχέση τους προχώρησε πολύ γρήγορα.

Οι δυο τους μάλιστα τότε είχαν κάνει τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές μαζί στην Ύδρα, σε ένα από τα πιο γραφικά νησιά κοντά στην Αθήνα, όπου η Ιζαμπέλα Αρβανίτη διατηρεί σπίτι.

Λίγους μήνες μετά τις πρώτες τους διακοπές, το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο. Τότε, είχαν επιλέξει να μην απασχολούν με την σχέση τους τα Μέσα, ωστόσο δεν είχαν δείξει να ενοχλούνται από τους φωτογράφους, που τους είχαν απαθανατίσει δίπλα δίπλα.

Οι σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις

Μετά την πρώτη εμφάνιση, ακολούθησαν κι άλλες ελάχιστες εμφανίσεις, με το ζευγάρι να συνεχίζει να ζει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Ιζαμπέλα είναι ένας άνθρωπος, που είτε σοβαρά, είτε αστεία, είτε με όποια εκδοχή και να το δεις, περνάμε καλα» είχε δηλώσει τον Οκτώβριο του 2021 στα τηλεοπτικά συνεργεία…

«Είμαι καλά, είμαι με μια γυναίκα. Είναι εκτός χώρου και είμαστε καλά. Είμαστε σοβαρά…», είχε δηλώσει ο Απόστολος Γκλέτσος στο Όλα Γκουντ, λίγες ημέρες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, ο Απόστολος Γκλέτσος απέφευγε να αναφερθεί στη σύντροφό του σε συνεντεύξεις του, ενώ στην τελευταία που έδωσε στην εκπομπή “Εμείς” σε ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική του ζωή απάντησε: 

«Το πόσες φορές έχω ερωτευτεί είναι κάτι εντελώς δικό μου. Αυτό θα φύγω και θα το ξέρω μόνο εγώ και ο Θεός. Στις σχέσεις μου δεν μαγειρεύω, τι να μαγειρέψω; Δε κάνω τίποτα. Ούτε δώρα. Δε φτάνει που έχουν εμένα γκόμενο, θα τους κάνω και δώρα; Κάτσε καλά» είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. (δες εδώ το σχετικό βίντεο)

Φωτογραφίες: NDP, περιοδικό OK!

Read More

And More