Απόστολος Γκλέτσος: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Νίκο Συρίγο. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Ιζαμπέλα Αρβανίτη, ενώ αναφέρθηκε και στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρέπει να πληρώσει. Πρέπει να βγάλει η δικαιοσύνη το κοστούμι. Να βγάλει δηλαδή πόσα χρόνια πρέπει να κάτσει στη φυλακή. Ο Λιγνάδης πρέπει να κάτσει πολλή φυλακή για εμένα. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι μια άλλη βαθμίδα πολύ πιο light, όπου κι εκεί υπάρχει βεβαίως θέμα. Η δικαιοδοσία εδώ είναι στον κόσμο. Πήγε εδώ να αναβαπτιστεί στον κόσμο. Όχι (σ.σ. δεν θα συνεργαζόμουν)… Φαντάζεσαι εμένα κάποιος να με παρενοχλήσει; Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις, όπου συνέβησαν πράγματα, και πήρα το λόγο και λύθηκαν επί τόπου» είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Η σχέση μου με την Ισαβέλλα ήταν μια καλή σχέση. Όσο μεγαλώνεις, ενώ χρειάζεσαι ένα σύντροφο, την ίδια στιγμή δεν ανέχεσαι απλά πράγματα. Σίγουρα η σχέση μου με την Μαρία που κάναμε την κόρη με σημάδεψε».

 

 

Read More

And More