Απόστολος Λύτρας: «Έχασα τον κολλητό μου σε τροχαίο δυστύχημα – Ήμουν και εγώ μέσα στο αυτοκίνητο»

Ο Απόστολος Λύτρας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη. Ο καταξιωμένος ποινικολόγος εξομολογήθηκε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του, τον θάνατο του καλύτερου φίλου του αλλά και την απώλεια του μωρού του, όταν η πρώτη σύζυγός του απέβαλε στον 8ο μήνα της κύησης.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας μέχρι σήμερα;

Έχω περάσει αρκετές δυσκολίες στη ζωή µου. Έχασα τον κολλητό µου, τον Νίκο, σε τροχαίο δυστύχημα. Ήμουν και εγώ μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν ο συγκάτοικός µου και ο καλύτερός µου φίλος. Ήταν ένα πολύ μεγάλο σοκ για µένα, στην ηλικία των 22 ετών. Όταν τελείωσα τις σπουδές µου και ξεκίνησα να εργάζομαι ως δικηγόρος, γνώρισα την πρώτη µου σύζυγο, µε την οποία είχαμε μια ατυχή εγκυμοσύνη, καθώς χάσαμε το παιδάκι στον 8ο μήνα έπειτα από επιπλοκή.

∆εν θα μπορέσω ποτέ να ξεχάσω ότι από το μαιευτήριο επιστρέψαμε στο σπίτι µας χωρίς το παιδάκι µας. Ήταν ένα σοκ που έπαθα στην ηλικία των 30 ετών. Μάλιστα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε σπίτι, αφού, να φανταστείς, το παιδικό δωμάτιο ήταν έτοιμο και είχα άρνηση να συνεχίσω να διαμένω σε αυτό το σπίτι. Με τη σύζυγό µου όμως τελικά αποκτήσαμε δύο παιδιά, την Εύα, η οποία είναι φοιτήτρια στο δεύτερο έτος της Νοµικής Αθηνών, και τη Νάντια, που είναι στη Γ’ Λυκείου και δίνει φέτος Πανελλήνιες µε σκοπό να περάσει στην Ψυχολογία.

Read More

And More