Απόστολος Λύτρας: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλαιγε, ήταν ταραγμένος και…»

Ο Απόστολος Λύτρας είναι ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες καθώς είναι λόγω της ιδιότητάς του ως δικηγόρος έχει αναλάβει πολλές από τις υποθέσεις που απασχολούν αυτή την περίοδο τα Μέσα. Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τη Μαρία Παπαϊωάννου έδωσε συνέντευξη ο Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και την υπόθεση της Ιωάννας Τούνη.

Αυτή η υπόθεση (Στάθη Παναγιωτόπουλου) οδήγησε στο να έρθει στο φως και μια αντίστοιχη ιστορία με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά γνωστό πανελίστα.

Έτσι έγινε. Κάποια στιγμή λόγω της υπόθεσης του Παναγιωτόπουλου ακούστηκε κι άλλη μία υπόθεση την οποία χειρίζομαι σχετικά με κάποιον πανελίστα – δημοσιογράφο που είχε δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου της κοπέλας που είχε σχέση στον επόμενο σύντροφό της προκειμένου να την εκδικηθεί. Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι με ψάχνει κάποιος Δημήτρης Αλεξάνδρου. Εγώ δεν τον γνώριζα τον άνθρωπο. Με πήρε και έκλαιγε. Ήταν πραγματικά πολύ ταραγμένος.

Μου είπε «κύριε Λύτρα, με φωτογραφίζουν». Του λέω «άνθρωπέ μου, τι δουλειά έχεις εσύ;». Μου ζήτησε αν μπορώ να βγω δημόσια και να αποκατασταθεί η αλήθεια. Θυμάμαι ότι μου είπε «έχω οικογένεια, η γιαγιά μου είναι στο νοσοκομείο». Πραγματικά ένα πολύ ευαίσθητο και καλό παιδί. Μιλώντας μαζί του στο τηλέφωνο δηλαδή αυτό εξέλαβα. Βγήκα λοιπόν και το διέψευσα γιατί δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για αυτόν τον άνθρωπο.

Και μετά από αυτό αναλάβατε τη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη αυτό που επιθυμεί είναι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της διαρροής στο διαδίκτυο βίντεο ερωτικού περιεχομένου, το οποίο και ελήφθη και αναρτήθηκε εν αγνοία της και εννοείται χωρίς τη συναίνεσή της. Έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα καταθέσει και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Read More

And More