Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Τα ταξίδια του ζευγαριού, το εντυπωσιακό σπίτι και οι συχνές επισκέψεις στη Μύκονο

Σε σωματικά και ψυχικά τραύματα η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μετά τον ξυλοδαρμό της.

Ο γνωστός ποινικολόγος παραδέχτηκε δημοσίως πως επιτέθηκε στη σύζυγό του, ενώ χθες Δευτέρα 17 Ιουνίου ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το σπίτι και η καθημερινότητά με τη σύζυγό του

Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία Πολυζωγοπούλου το 2022 είχαν ανοίξει το σπίτι τους στην κάμερα του Mega και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». 

Το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για την κοινή του πορεία, τον έρωτά του αλλά και την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί.

 

«Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς μας. Από εκεί και μετά έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και προσπαθούμε να μην φέρνουμε σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς μας. Σε μια διαφωνία κερδίζει πάντα η Σοφία και οι κόρες μου» δήλωνε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει έχει δύο ακόμη παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του. 

Το άγχος για τις κόρες του

Πατέρας τριών κοριτσιών, ο Απόστολος Λύτρας σε άλλη του συνέντευξη στο περιοδικό OK! μιλούσε για την πατρότητα αλλά και για το άγχος τους ως γονιός όταν οι μεγάλες του κόρες βρίσκονται μόνες σε εξόδους για διασκέδαση.

«Έχω άγχος κυρίως για τις μεγάλες, που είναι πλέον σε ηλικία που βγαίνουν και μόνες τους. Όλα αυτά τα κλασικά που έλεγαν πάντα οι γονείς τα λέω κι εγώ: ότι δεν πρέπει να μπαίνουν στο αυτοκίνητο κάποιου που δεν ξέρουν ή που έχει πιει. Αυτά τα κλασικά εικονογραφημένα», δήλωνε ο Απόστολος Λύτρας.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου από την πλευρά της, είχε μιλήσει τόσο για τη εξαιρετική σχέση που έχει με τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο όσο και για την συνύπαρξη δύο δικηγόρων μέσα στο ίδιο σπίτι. 

Τα ταξίδια του ζευγαριού

Από το Ντουμπάι και το Παρίσι, μέχρι τα κοσμικά σοκάκια της Μυκόνου. Ο γνωστός ποινικολόγος και η σύζυγός του, μέσα στην κοινή πορεία ετών, μετρούν αρκετά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αγαπημένος προορισμός το νησί της Μυκόνου, εκεί όπου το ζευγάρι είχε βρεθεί με την κόρη του, μόλις τον περασμένο μήνα, αφού ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την οικογένεια σε βραδινή έξοδο στα σοκάκια του νησιού.

Φωτογραφίες: NDP/Facebook

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164