Απόστολος Ρίζος: “Η Γυναίκα στον πυρήνα”. Μια παράσταση με πάθος

Γη, φωτιά, θάλασσα, γέννηση και αθανασία, δύναμη και αδυναμία, αγάπη και ελευθερία, ειρήνη, εξουσία, επανάσταση, ζωή, απουσία. Όλα γένους θηλυκού. Όλα στο πρόσωπο εκείνης. Της μίας, με τα χίλια πρόσωπα, που την είπανε “γυναίκα”.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Απόστολος Ρίζος, επιχειρεί μια προσέγγιση της ανεξάντλητης σε μεταμορφώσεις γυναικείας μορφής, μέσα από τις πληθωρικές της αντανακλάσεις στο ελληνικό – και όχι μόνο – τραγούδι. Η Γυναίκα με τους παράλληλους και τους επάλληλους ρόλους, μέσα από δημιουργικούς και τραγουδοποιητικούς δρόμους, αλλά και ερμηνευτικούς παρα-δρόμους.

“Η Γυναίκα στον πυρήνα” . Μια παράσταση με πάθος, όπου τα δύο φύλα συναντιούνται – χωρίς ενδοιασμούς – κάτω από την ίδια μουσική στέγη.

Από το Σάββατο 24 Μαρτίου, και για 2 ακόμη Σάββατα (31/3, 7/4) στη Μουσική Σκηνή ‘Πυρήνας’ (Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11 – πίσω από το Χίλτον) Τηλ: 210 7237150

Είσοδος 8 ευρώ. Ώρα έναρξης: 22.00

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Νικολόπουλος: κιθάρες / Γιάννης Πολυχρονάκης: κοντραμπάσο / Βαγγέλης Παρασκευαϊδης: βιμπράφωνο, drums / Απόστολος Ρίζος: κιθάρες, φυσαρμόνικα

Read More

And More