Απόστολος Ρουβάς: Από τον Άγιο Δομίνικο, στη Θεσσαλονίκη – Οι φωτογραφίες με την σύντροφό του και το μωρό που έρχεται

Πατέρας θα γίνει ο Απόστολος Ρουβάς! Η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η ευχάριστη αποκάλυψη έγινε μέσα από το βίντεο που ανέβηκε στα socail media από το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του γνωστού chef. Ο Απόστολος Ρουβάς επιστρέφοντας στο σπίτι του αντίκρισε τα αγαπημένα του πρόσωπα μαζί με την  τούρτα που είχαν ετοιμάσει για τα γενέθλιά του. 

Η κίνησή του να χαϊδέψει την κοιλιά της αγαπημένης του, αποκάλυψε την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης την οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega. «Μπορείτε να μεταφέρετε την πληροφορία όπως την είδατε», τόνισε ο Απόστολος Ρουβάς.

Απόστολος Ρουβάς – Το Survivor και οι σχέσεις με τον πατέρα του

Ο γνωστός chef και αδελφός του Σάκη Ρουβά  την περσινή σεζόν συμμετείχε στο Survivor, μέσα από τον οποίο τον γνωρίσαμε καλύτερα τηλεοπτικά, αφού είχε μιλήσει για τις σχέσεις με τον πατέρα του, αλλά και την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

«Θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από όταν ήμουν 7, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα, θα ήθελα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη, θέλω οι σχέσεις μας να βελτιωθούν και να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει μαζί του», είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο Απόστολος Ρουβάς.

Κατά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης η σύντροφός του έκανε μια τρυφερή ανάρτηση περιμένοντας να επιστρέψει και πάλι στην αγκαλιά της: «Λένε ότι κάθε ιστορία έχει πάντα ένα τέλος… Αλλά στη ζωή, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή!».

Φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο ο Απόστολος Ρουβάς στις πρώτες δηλώσεις είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια: «Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια».

Απόστολος Ρουβάς – Η νέα ζωή στη Θεσσαλονίκη με τη Φανή Γιαβρίδου

Το περασμένο καλοκαίρι ο Απόστολος Ρουβάς αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του ακολουθώντας στη Θεσσαλονίκη την αγαπημένη του Φανή Γιαβρίδου, εκεί όπου πλέον ζουν μαζί ως ζευγάρι! 

«Μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά», είχε δηλώσει ο Απόστολος Ρουβάς σε συνέντευξή του στο After Dark.

 

Απόστολος Ρουβάς – Οι δηλώσεις για τον αδελφό του Σάκη Ρουβά

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello! ο Απόστολος Ρουβάς είχε αναφερθεί στις σχέσεις του με τον αδελφό του Σάκη, αλλά και την ατάκα που άκουγε διαρκώς στο παρελθόν,

«Μεγάλωσα με τον χαρακτηρισμό “ο αδερφός του Σάκη”. Όταν ήμουν μικρός με ενοχλούσε λίγο αυτό. Όλοι θέλουμε να είμαστε αυτόνομες προσωπικότητες. Το είσαι ο αδερφός του Ρουβά δεν είναι επάγγελμα αλλά γεγονός», είχε αναφέρει ο Απόστολος Ρουβάς.

«Όταν ο Αποστόλης μου είπε ότι θα πάει στο Survivor, του είπα μπράβο. Το ότι έβαλε τον εαυτό του σε αυτή τη διαδικασία να αναμετρηθεί με τις αντοχές του, τη δύναμη την εσωτερική και την ψυχική, εγώ του βγάζω το καπέλο». είχε δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά.

Απόστολος Ρουβάς – Στην Κέρκυρα με τη Φανή Γιαβριδου

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Απόστολος Ρουβάς είχε επισκεφτεί το νησί του, την Κέρκυρα, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε δίπλα στους γονείς και τα αδέλφια του. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν πως ο γνωστός chef με το ταξίδι αυτό θέλησε να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση του, γνωρίζοντας την σύντροφό του στην οικογένειά του.

Read More

And More