Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Δε βλέπουν την ώρα να γίνουν γονείς – Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Άρτα

Για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί ανυπομονούν ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου.

Ήταν τέλη Απριλίου όταν στα γενέθλια του γνωστού σεφ, η σύντροφός του Φανή και μερικοί καλή του φίλοι αποφάσισαν να του ετοιμάσουν ένα πάρτι έκπληξη με τον ίδιο να προχωρά σε μια τρυφερή κίνηση προς την αγαπημένη του αφήνοντας για πρώτη φορά να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά.

Δυο μέρες αργότερα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Φανής Γιαβρίδου χωρίς να κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Απόσοτολος Ρουβάς. (δες εδώ όλες τις δηλώσεις του

Εκ τότε, οι δυο τους απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό το ταξίδι προς τη γονεϊκότητα χωρίς να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή αλλά και χωρίς να έχουν αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού τους.

Στις αρχές Αυγούστου ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε μαζί με την σύντροφό του στην Κέρκυρα, τη γενέτειρά του, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τα καταγάλανα νερά του νησιού. 

Τώρα, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο ταξίδι, στην Άρτα αυτή τη φορά από όπου ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More