Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Πρώτη φορά γονείς! Η γνωριμία, ο έρωτας και η ολοκλήρωση της οικογενειακής τους ευτυχίας

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Απόστολος Ρουβάς και η αγαπημένη του Φανή Γιαβρίδου αφού έγιναν γονείς. 

Την περασμένη Τρίτη 26/9 η σύντροφος του γνωστού σεφ, και αδερφού του Σάκη Ρουβά έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε για να ολοκληρώσει τη σχέση τους με τον πιο όμορφο τρόπο. Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή από την εκπομπή “Fay’s time” με τη Φαίη Σκορδά να αποκαλύπτει το πρωί της Πέμπτης 28/9, «Γέννησε προχθές με καισαρική τομή. Ένας αγόραρος 3.370 γραμμάρια. Να τους ζήσει».

Ενώ ο Απόστολος Ρουβάς το απόγευμα της Παρασκευής 29/9 έκανε την πρώτη του ανάρτηση επιβεβαιώνοντας το ευτυχές γεγονός.

Η σχέση του Απόστολου Ρουβά με τη Φανή Γιαβρίδου έγινε γνωστή όταν εκείνος συμμετείχε στο Survivor. Μάλιστα, κατά την αποχώρησή του η όμορφη αεροσυνοδός είχε προχωρήσει σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

«Λένε ότι κάθε ιστορία έχει πάντα ένα τέλος… Αλλά στη ζωή, κάθε τέλος είναι μια καινούρια αρχή!» είχε γράψει τότε η Φανή Γιαβρίδου ενώ ο Απόστολος Ρουβάς λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα, είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. 

 «Το πιο πιθανό είναι ότι θα δουλέψω στη Θεσσαλονίκη. Θα φανεί στην πορεία αν θα γίνει επίσημο. Ξεκάθαρα θα ήθελα να δημιουργήσω δική μου οικογένεια» ήταν τα λόγια του.

Λίγο μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Απόστολος Ρουβάς είχε επισκεφτεί το νησί του, την Κέρκυρα, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε δίπλα στους γονείς και τα αδέλφια του. Κάποιοι μάλιστα θεώρησαν πως ο γνωστός chef με το ταξίδι αυτό θέλησε να κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση του, γνωρίζοντας την σύντροφό του στην οικογένειά του.

Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2022 ο Απόστολος Ρουβάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Θέμη Γεωργαντά, είχε αποκαλύψει πως για χάρη της συντρόφου του, αποφάσισε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

«Μετακόμισα στην Θεσσαλονίκη γιατί υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου και θεώρησα ότι είναι σημαντικό, οπότε θέλησα να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και να μπορώ να το ζήσω από κοντά», είχε εξομολογηθεί ο γνωστός σεφ.

Η είδηση πως ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου θα γίνουν γονείς, έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο μέσα από το βίντεο που ανέβηκε στα socail media από το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του γνωστού chef. Ο Απόστολος Ρουβάς τότε, επιστρέφοντας στο σπίτι του αντίκρισε τα αγαπημένα του πρόσωπα μαζί με την  τούρτα που είχαν ετοιμάσει για τα γενέθλιά του.

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά» είχε εξομολογηθεί στις πρώτες τους δηλώσεις ο Απόστολος Ρουβάς περιγράφοντας τα συναισθήματά του για το ευτυχές γεγονός. 

Οι δυο τους, πέρασαν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι στη γενέτειρα του σεφ, την Κέρκυρα ενώ βρέθηκαν και μερικές ημέρες στην Άρτα ανυπομονώντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Η στιγμή αυτή τελικά ήρθε την περασμένη Τρίτη 26/9 και εκ τότε οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Read More

And More