Απόστολος Ρουβάς: Τα «έσπασε» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς – Βίντεο

Στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται ο αδερφός του Σάκης Ρουβάς, θέλησε να περάσει το Σαββατόβραδό του ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο γοητευτικός σεφ διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του καθώς, όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφός του Φανή είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε πως το να γίνει μπαμπάς ήταν κάτι που ήθελε πάρα πολύ ενώ το πατρικό του ένστικτο ξύπνησε όταν άρχισε να περνά περισσότερο χρόνο με τα ανίψια του.

Ο ίδιος και ο αδερφός του είναι αρκετά δεμένοι και πολλές φορές ο Σάκης Ρουβάς έχει εκφραστεί με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια για τον Απόστολο. Και ο σεφ όμως, μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα σταρ τον οποίο θαυμάζει και καμαρώνει για την πορεία του.

Χθες λοιπόν, τον επισκέφθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα σχετικό βίντεο από την ώρα που ο Σάκης Ρουβάς βρισκόταν πάνω στη σκηνή.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolos Rouvas (@apostolos_rouvas)

Read More

And More