Απόστολος Ρουβάς: Το τρυφερό σημείωμα που του άφησε η εγκυμονούσα σύντροφός του – Φωτογραφία

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ο Απόστολος Ρουβάς, καθώς η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η ευχάριστη αποκάλυψη έγινε μέσα από το βίντεο που ανέβηκε στα social media από το πάρτι – έκπληξη για τα γενέθλια του γνωστού chef. Ο Απόστολος Ρουβάς επιστρέφοντας στο σπίτι του αντίκρισε τα αγαπημένα του πρόσωπα μαζί με την τούρτα που είχαν ετοιμάσει για τα γενέθλιά του.

Η κίνησή του να χαϊδέψει την κοιλιά της αγαπημένης του, αποκάλυψε την χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης την οποία επιβεβαίωσε και ο ίδιος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega. «Μπορείτε να μεταφέρετε την πληροφορία όπως την είδατε», τόνισε ο Απόστολος Ρουβάς.

Σήμερα, Παρασκευή 5/5 ο Απόστολος Ρουβάς προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση, δημοσιεύοντας το γλυκό γράμμα που του έδωσε η αγαπημένη του ενώ και ο ίδιος το συνόδευσε με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Να περάσεις τέλεια και να προσέχεις!! Σε αγαπάμε πολύ, τα μωρά σου», ήταν το λόγια της Φανής Γιαβρίδου, με τον Απόστολο Ρουβά να προσθέτει: «Είναι όμορφο να έχεις ένα καλό λόγο να επιστρέψεις. Πόσο μάλλον δύο».

Με το καλό!

Read More

And More