Απόστολος Τζιτζικώστας: Η νέα νίκη και ο έρωτας με την κούκλα σύζυγό του! [pics]

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας αναδείχτηκε από αυτή την Κυριακή πρώτος στις περιφερειακές εκλογές για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με ποσοστό 61,64%. Γεννήθηκε το 1978 και ο πατέρας του, Γιώργος Τζιτζικώστας, ήταν υφυπουργός του Κωνσταντίνου Καραμανλή και υπουργός Μακεδονίας – Θράκης επί κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Γυναίκα της ζωής του η γοητευτική Ελεάνα Βλάχου!

Το 2014 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και τρία χρόνια μετά ο  Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάνα Βλάχου καλωσόρισαν το πρώτο τους μωράκι, ένα πανέμορφο αγοράκι! Το Δεκέμβριο του 2018 απέκτησαν και το δεύτερο μωρό τους, ένα κοριτσάκι που συμπλήρωσε την ευτυχία τους!

Η Ελεάνα γεννήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’80 από μια μεσοαστή οικογένεια στη Θεσσαλονίκη. Η οικογένεια είχε μια βιοτεχνία ενδυμάτων στο Καλοχώρι,κι έτσι η Ελεάνα από μικρή αγάπησε τη μόδα και πάντα έλεγε στους δικούς της και τις φίλες της ότι όταν μεγαλώσει θα ήθελε να γίνει μοντέλο. Η άλλη της αγάπη ήταν η γυμναστική. Περνάει στη γυμναστική ακαδημία του AΠΘ και αργότερα αρχίζει να εργάζεται ως γυμνάστρια σε γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης.

Η σύζυγος του Απόστολου Τζιτζικώστα, Ελεάνα Βλάχου έχει λειτουργήσει βοηθητικά στο προφίλ του και κερδίζει σε κάθε της εμφάνιση τις εντυπώσεις. Εκείνη, όμως, δεν θέλει να προκαλεί και μιλά πάντα με λόγια αγάπης για τον άντρα της.

Η γνωριμία ο έρωτας και ο γάμος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα
Ο γνωστός πολιτικός συνηθίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Έτσι έκανε και με τη σχέση του με την όμορφη επιχειρηματία Ελεάνα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε από κοινή παρέα και χρειάστηκαν λίγοι μόνο μήνες για να εξελιχθεί σε σχέση. Το Μάρτιο του 2014 ο Απόστολος Τζιτιζικώστας βρίσκεται με την Ελεάνα στο εκλογικό του κέντρο και αποφασίζει διακριτικά να τη συστήσει στους παρεβρισκομένους λέγοντας λιτά : “Αυτή είναι η Ελεάνα. Είμαστε μαζί εδώ και αρκετό καιρό». Το Νοέμβριο του ίδιου χρόνου παντρεύονται σχεδόν κρυφά με ελάχιστους καλεσμένους στην Πορταριά του Πηλίου.
Η ίδια έχει δηλώσει στην πρώτη επέτειο του γάμου τους: “Από το 2007 που γνωριστήκαμε με τον Απόστολο νιώθω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Τα συναισθήματα γίνονται ακόμα πιο δυνατά και φυσικά ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοεκτίμηση είναι τα στέρεα θεμέλια του γάμου μας. Ήταν ένας υπέροχος χρόνος που τώρα τελευταία έγινε δύσκολος στις ώρες και μέρες που βρισκόμαστε! Ελπίζω, πάντως, να συντονιστούμε για ένα ρομαντικό δείπνο με ένα κεράκι οι δυο μας”.

Read More

And More