Απόστολος Τζιτζικώστας: Πανηγύρισε την νίκη στις εκλογές αγκαλιά με τον γιο και την κούκλα σύζυγό του! [pics]

Με χαμόγελα χαράς και αγαπημένα πρόσωπα γιόρτασε τον θρίαμβό του στη στη Θεσσαλονίκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος θα συνεχίσει να είναι ο «περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων» όπως είπε ο ίδιος σε δηλώσεις του. Ο περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας κέρδισε την εκλογική «μάχη» – από την πρώτη κιόλας Κυριακή των εκλογών και πανηγύρισε κρατώντας στην αγκαλιά του των 2χρονο γιο του, τον μικρό Γιώργο.

Πλήθος πολιτών έσπευσε να τον συγχαρεί αφού ήταν νικητής στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό πάνω από 60%, ενώ από το πλευρό του δεν έλειψε και η εκθαμβωτική σύζυγός του Ελεάνα Βλάχου. Επιλέγοντας μάλιστα, ένα κόκκινο σύνολο, η σύζυγος του Περιφεριάρχει τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί. Το 2014 οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και τρία χρόνια μετά ήρθε στη ζωή ο γιος του, ο μικρός Γιώργος (που συνόδευσε και τον μπαμπά του στους μετεκλογικούς πανηγυρισμούς), ενώ τον περασμένο Δεκέμβρη ο Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του απέκτησαν και το δεύτερο παιδί τους, μια πανέμορφη κορούλα.

Φωτογραφίες: Intime

Read More

And More