Αποθέωση στο twitter για τις «Άγριες Μέλισσες» του Ant1!

Μπορεί το twitter να ήταν το απόλυτο εργαλείο «τρολαρίσματος» τον απανταχού τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια, το πρώτο επεισόδιο, όμως της νέας σειράς του ant1 «Άγριες Μέλισσες» επικοινώνησε την ανάγκη των τηλεθεατών για καλή ελληνική μυθοπλασία. Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα συγκίνησε και συγκλόνισε του τηλεθεατές με την αποθέωση στα social media να είναι… αναπόφευκτη!

Η Μαρία Κίτσο και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου ήταν φυσικά οι δυο εμβληματικές πρωταγωνιστικές φιγούρες της σειράς που προκάλεσαν κύμα θετικών σχολίων στο twitter!

“Eίχαμε ξεχάσει τι σημαίνει Καλός Ηθοποιός. Ευχαριστούμε που μας το θυμίσατε!”, ήταν μερικά από τα σχόλια που γράφτηκαν για τις «Άγριες Μέλισσες».

Λίγα λόγια για τη σειρά:

Θεσσαλικός Κάμπος, 1958. Τρεις αδερφές, τρεις διαφορετικές γυναίκες. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω. Μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα τους, μένουν χωρίς κανένα στήριγμα μέσα σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία και πρέπει να φροντίσουν τους εαυτούς τους και το βιος τους, μόνες τους. Μια πρόταση γάμου έρχεται ως θείο δώρο για την Ελένη. Ο Σέργιος, ο μεγάλος γιος του Δούκα Σεβαστού, του μεγαλογαιοκτήμονα της περιοχής, θέλει να την παντρευτεί και να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σ’ αυτήν και τις αδερφές της. Ένας γάμος που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία και για τις δυο πλευρές.

Η Ελένη είναι έτοιμη να αρνηθεί όταν επιστρέφει στο χωριό ο Λάμπρος. Ο μοναδικός έρωτάς της. Γυρνά για να αναλάβει τη θέση του δασκάλου στο Διαφάνι με τη γυναίκα του, Θεοδοσία, στο πλευρό του. Η καρδιά της Ελένης γίνεται χίλια κομμάτια και λέει το «ναι» στον Σέργιο. Μόνο που εκείνη τη στιγμή αγνοούσε πως άνοιγε την πόρτα για να μπούνε χίλιες συμφορές στο σπίτι της. Και την πρώτη νύχτα του γάμου της, εκείνη και οι αδερφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα…

Δες τα καλύτερα Tweets:

https://twitter.com/1_redbill/status/1178387358292545536

https://twitter.com/gousteritsas/status/1178380463515340806

https://twitter.com/PetrosPayne/status/1178373944598024192

Και τα σχόλια συνεχίζονται!

Read More

And More